Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Županija u Slavoniji sufinancira studentima troškove javnog prijevoza – evo kako se prijaviti

MojFaks | Vijesti, 10.04.2019. Županija u Slavoniji sufinancira studentima troškove javnog prijevoza – evo kako se prijaviti

Ako ste redoviti student iz Brodsko-posavske županije, možete ostvariti pravo na sufinanciranje željezničkog prijevoza. Dio troškova pokrit će upravo županija.

Na službenoj internetskoj stranici Brodsko-posavske županije objavljen je javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza (željeznicom) redovnih studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije. Predmet poziva je sufinanciranje prijevoza redovnih studenata na redovnim linijama javnog prijevoza željeznicom (polazno ili odredišno mjesto  na području Brodsko-posavske županije). Brodsko-posavska županija će sufinancirati prijevoz redovnih studenata, kroz cijenu redovne prijevozne karte za pojedinačna putovanja prema cijenama prijevoznika koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte.

Izvor: YouTube

Prijevoznik će navedenim studentima odobriti također dodatnu povlasticu pri kupnji karte. Putničke blagajne prijevoznika ispostavljat će studentske pojedinačne karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svome trošku temeljem potvrde/popisa koje im dostavi Brodsko-posavska županija.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova javnog prijevoza prijavitelj treba zadovoljiti sljedeće obvezne kriterije:

- da ima prebivalište na području Brodsko-posavske županije što se dokazuje potvrdom o prebivalištu izdanom od MUP-a,

- da je redovan student stručnog ili sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog ili integriranog diplomskog sveučilišnog studija što se dokazuje potvrdom obrazovne ustanove o upisu na redovno školovanje za akademsku 2018./2019.godinu

Studenti se mogu prijaviti preko prijavnog obrasca koji se nalazi na stranici www.bpz.hr. Student je dužan dokumentaciju za dokazivanje obveznih kriterija dostaviti putem pošte ili osobno u pisarnicu na urudžbeni zapisnik zajedno sa prijavnim obrascem na adresu Brodsko-posavska županija, Upravni odjel za obrazovanje, šport i kulturu, Petra Krešimira IV broj 1, 35 000 Slavonski Brod.

Izvor: FreePik

Poziv traje 15 dana od dana njegove objave na službenim stranicama Brodsko-posavske županije. Dodatne informacije vezane za prijavu na Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza redovnih studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije moguće je dobiti na e-mail: obrsk@bpz.hr.

MojFaks
foto: Facebook@Lipički Compas


sufinanciranje prijevozažupanijajavni prijevozBrodsko-posavska županijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se