Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Splitski fakultet studentima poslao obavijest da učionica gdje pišu kolokvij nema klupa: 'Ponesite čvrstu podlogu za pisanje'

MojFaks | Akademska četvrt, 19.12.2018.Splitski fakultet studentima poslao obavijest da učionica gdje pišu kolokvij nema klupa: 'Ponesite čvrstu podlogu za pisanje'

Zamislite situaciju da sutra pišete kolokvij, a fakultet vam pošalje obavijest da u učionici nema klupa i da biste trebali ponijeti vlastitu podlogu za pisanje. Teško zamislivo? Ne i za studente Filozofskog fakulteta u Splitu.

U rujnu ove godine svečano su otvoreni preuređeni prostori Filozofskog fakulteta i Rektorata Sveučilišta u Splitu u zgradi "Poljičanka" u Splitu. Tako su studenti splitskog Filozofskog fakulteta, umjesto dosadašnje prostorne raštrkanosti, konačno dobili novi, jedinstveni prostor 13 godina od svog osnutka, piše portal Dalmacija danas. Jučer su studenti splitskog Filozofskog fakulteta novinarima s portala Dalmacija danas ukazali na obavijest koja je osvanula na mrežnim stranicama ovog fakulteta, a koja je u najmanju ruku čudna.

...Ništa gmail ili hotmail: Na ovom domaćem fakultetu profesori smiju ignorirati vaš mail ako ste ga poslali s privatne adrese..."Prvi kolokvij održat će se u četvrtak 20.12.2018. u 12 sati u učionici P8. S obzirom na to da u učionici nema klupa, molim studente da ponesu neku vrst čvrste podloge na kojoj će moći pisati tj. ispuniti kolokvij.", stoji u obavijesti studentima.

Izvor: Dalmacija danas

Radi li se o tome da sve učionice splitskog Filozofskog fakulteta i dalje nisu opremljene ili o nečem drugom, u vrijeme pisanja ovog teksta novinari Dalmacije danas nisu uspjeli saznati, no tijekom dana očekuju pojašnjenje s fakulteta koje će objaviti po primitku.

Ivana Petrić
izvor: Dalmacija danas
foto: ffst.unist.hr


obavijestsplitski fakultetFilozofski fakultet Splitnema klupaučionicakolokvijKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se