Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Skandalozno: Profesor od studentice tražio seks u zamjenu za dobre ocjene

Objavljeno jučer u Vijesti

Profesor na jednom američkom fakultetu rekao je studentici da si 'olakša prolaz na ispitu' tako što je od nje tražio seks. Studentica navodi da joj je profesor rekao da će imati bolje ocjene bude li se s njim seksala te da je on vrlo usamljen i da zbog bolesti ima još malo vremena na raspolaganju.

Krenuo natječaj za dodjelu 10 tisuća državnih stipendija – provjerite kako se prijaviti i koji su uvjeti!

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Natječaj za dodjelu državnih stipendija počeo je u ponedjeljak točno u podne, a svi zainteresirani redoviti studenti trebali bi što ranije ispuniti svoju prijavu.

Novosti iz MZO-a: Provjerite je li sada i vaš fakultet na listi onih čiji studenti mogu primati STEM stipendiju

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja ove akademske godine dodjeljuje 3 400 stipendija studentima čiji se fakulteti nalaze u STEM području. U ovoj akademskoj godini uslijedile su i neke novosti jer je MZO proširio listu fakulteta čiji studenti mogu primati upravo STEM stipendiju pa je sada broj fakulteta porastao na 303, dok je prošle godine bilo obuhvaćeno 294 fakulteta.

Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici pa nakon razgovora sa studentima je prizalogajila u menzi. Baš kao prava studentica...

Putovali ste na faks vlakom i zbog HŽ-a zakasnili? Odlično jer ćete dobiti povrat love zbog kašnjenja vlaka

Objavljeno 10.10.2018. u Vijesti

Studenti koji često putuju HŽ-om znaju kakva je tlaka zbog vlaka negdje zakasniti, pogotovo kada je riječ o predavanju ili nekoj drugoj obavezi na fakultetu. Zahvaljujući europskoj uredbi, sada će putnici moći tražiti povrat novca od HŽ-a u slučaju kašnjenja.

30 stipendija: Najboljim osječkim studentima humanitarna zaklada i ove godine daje novčane potpore

Objavljeno 09.10.2018. u Vijesti

Svake akademske godine Zaklada 'Srce grada Osijeka' osječkim studentima dodjeljuje stipendije. Prošle godine podijeljeno je 15 stipendija, a za ovu je pripremljeno njih čak 30.

Najbolji u Hrvatskoj: Splitsko sveučilište i dalje daleko ispred zagrebačkog na novoj ljestvici najboljih u svijetu

Objavljeno 04.10.2018. u Vijesti

Na različitim listama najboljih visokih učilišta, Sveučilište u Splitu već godinama jako dobro kotira. S druge strane, zagrebačko sveučilište iz godine u godinu sve više pada na spomenutim listama, što pokazuje i najnovija rang-lista najboljih svjetskih visokih učilišta.

I njima vožnja za 'dž': Studenti ovog malog slavonskog grada besplatno će putovati u Zagreb

Objavljeno 03.10.2018. u Vijesti

Ove godine studente iz različitih dijelova Hrvatske dočekale su odlične vijesti o besplatnom prijevozu vlakom ili autobusom. Sada su na red došli studenti iz Požege jer oni će od ove akademske godine imati besplatnu vožnju vlakom do metropole.

Još niste bili na Plitvičkim jezerima tijekom jeseni? Sada studenti ondje mogu ući za 30 kuna

Objavljeno 01.10.2018. u Vijesti

Nacionalni park Plitvička jezera je najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park te svojom ljepotom godinama privlači ljude iz različitih krajeva svijeta. Tijekom ove jeseni Plitvička jezera nude studentima popust na ulaz pa će od 5. do 14. listopada koštati 30 kuna.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se