Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Nakon FFZG-a i Stomatologije još jedan fakultet otkazao prijemni ispit

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Nakon Filozofskog i Stomatološkog fakulteta, Fakultet hrvatskih studija u Zagrebu također je ukinuo prijemni ispit za ovu godinu.

Zaraza među studentima: 'Javlja se sve više mladih s respiratornim tegobama, četvrtina pozitivnih dolazi iz STUDENTSKIH DOMOVA'

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

'Svaki dan javlja se sve više studenata s respiratornim tegobama...'

Ako imate ovu krvnu grupu, 45 posto su veće šanse da se zarazite koronavirusom (ali dobra vijest stiže za one s drugom grupom...)

Objavljeno 25.06.2020. u Vijesti

Ako i ne znate, sad je dobar trenutak da provjerite koja ste krvna grupa...

Otkriveno u kojem su zagrebačkom klubu tulumarili zaraženi iz Zagreba

Objavljeno 23.06.2020. u Vijesti

Četvero zaraženih iz Zagreba bilo je u subotu, 13. lipnja, u jednom zagrebačkom noćnom klubu, potvrdio je to jučer epidemiolog Bernard Kaić.

20-ak studenata zagrebačkog privatnog sveučilišta u SAMOIZOLACIJI, pisali ispit sa ZARAŽENIM kolegom

Objavljeno 23.06.2020. u Vijesti

Iz mjera predostrožnosti studentima su epidemiolozi izdali mjeru samoizolacije u trajanju od 14 dana. Svi su studenti zasad dobro.

SKANDAL NA EKONOMIJI: Profesor, ujedno i nositelj jedne liste na izborima, prijavljen za blud nad studenticom u kabinetu

Objavljeno 20.06.2020. u Vijesti

Veliki skandal potresa ovih dana zagrebačku Ekonomiju, ali i stranku Živog zida, na čijoj se listi za predstojeće parlamentarne izbore dotični i nalazi.

KREĆE NOVI VAL? Danas 11 novozaraženih koronavirusom, među njima i 2 studenta: Radili na projektu u novom žarištu...

Objavljeno 18.06.2020. u Vijesti

Danas je zabilježeno 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a novo je žarište Energetski institut Hrvoje Požar u Zagrebu. Zaražena su i 2 studenta koja su ondje radila na projektu...

Čekaju se još samo odluke sveučilišta! Korak bliže do besplatne školarine ove jeseni: Provjerite imate li dovoljno ECTS bodova

Objavljeno 17.06.2020. u Vijesti

Prije nešto više od mjesec dana, Hrvatski studentski zbor obratio se Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu znanosti i obrazovanja s prijedlogom ciljeva i mjera kako bi se životni standard studenata poboljšao nakon pandemije koronavirusa.

Nema više čekanja potpisa i upisa ocjene: Još jedan zagrebački fakultet zauvijek otpisao indekse

Objavljeno 16.06.2020. u Vijesti

Nekada se status studenta dokazivao jednim posebnim dokumentom – indeksom...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se