Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prvi domaći fakultet najavilo online ZIMSKE ispitne rokove: Hoće li i ostali slijediti ovaj primjer?

MojFaks | Akademska četvrt, 26.06.2020.Prvi domaći fakultet najavilo online ZIMSKE ispitne rokove: Hoće li i ostali slijediti ovaj primjer?

Otvaranjem granica i popuštanjem restriktivnih mjera, epidemiološka situacija u Hrvatskoj naglo se pogoršala. Ove okolnosti nagnale su zaposlenike sveučilišta da promisle o najsigurnijem načinu održavanja zimskih ispitnih rokova.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci prije nešto više od sat vremena obavijestio je svoje studente da će se, s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije i povećanja broja COVID-19 pozitivnih slučajeva, ispiti zimskog semestra ove akademske godine, 2019./2020. održavati u online okruženju, baš kao i ljetni.

"Termini ispitnih rokova ostaju nepromijenjeni kao i uvjeti polaganja ispita (pravila iz zimskog semestra)", objavili su na svojoj Facebook stranici.

Za studente koji ne mogu ispitima pristupiti od kuće (npr. nemaju adekvatnu opremu), organizirat će se polaganje ispita na Fakultetu u istim ispitnim terminima (online, u za to pripremljenim dvoranama u kojima će se studenti morati pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera).

Procedura za provedbu održavanja ispita u zgradi Fakulteta tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) objavljena je na Merlinu (kolegij Referada).

L.B./foto: fizkes via Shutterstock


Ekonomski fakultetSveučilište u Rijecizimski rokovionline polaganjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se