Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vrijeme je za selidbu: Provjerite jeste li među sretnicima koji su na konačnoj rang-listi za mjesto u domu

MojFaks | Akademska četvrt, 13.09.2018.Vrijeme je za selidbu: Provjerite jeste li među sretnicima koji su na konačnoj rang-listi za mjesto u domu

Još u kolovozu bile su poznate prijevremene rang-liste dobitnika mjesta u domu. Nedavno je riješen dio žalbi koje su stigle na prvu odluku, a sada je konačno poznato tko su sretnici koji su dobili dom. Osim toga, poznato je i tko je dobio jednokrevetne sobe.

Studentski centar u Zagrebu objavio je na službenoj internetskoj stranici konačnu rang-listu studenata koji su dobili mjesto u domu i to punim imenom i prezimenom s bodnom granicom od 1362 boda. Rang-lista objavljena je u skladu s Pravilnikom Ministarstva znanosti i obrazovanja te ju možete provjeriti ovdje.

Iz SC-a napominju da je u tijeku postupak rješavanja prigovora koji su uvjetno riješeni. Uvjetna rješenja prigovora dana su studentima koji trebaju donijeti određeni dokument kojim dokazuju tvrdnje iz poslanog prigovora. Sukladno tome, još će određeni broj studenta ostvariti pravo na smještaj u dom. Useljenja u studentske domove traju do 10. listopada 2018.

Foto: privatna arhiva/MojFaks

Kada je o jednokrevetnim sobama riječ, nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" dostavio je popis studenata koji s obzirom na zdravstveno stanje trebaju smještaj u jednokrevetnoj sobi:
- Popis studentica

- Popis studenata

Studenti/ice koji su ostvarili smještaj u jednokrevetne sobe studentskih domova mogu podići potvrde radnim danom od 13 do 14 sati u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u Studentskoj ambulanti (soba 6), Mirogojska 16. Potvrda se naplaćuje 100 kuna. Pravo na useljenje također traje do 10. listopada 2018.

Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/portal MojFaks


rang-listakonačne rang-listerang-listemjesto u domuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se