V.F. u Karijera

Novi pregled studentskih poslova: Traže se studenti za rad u menzi i vodiči pustolovnih izleta

Zanimljivi poslovi i odlične satnice!

2. listopada 2023 11:35
Za svakoga ponešto

Za svakoga ponešto Foto: Canva

Počela je nova akademska godina, a novi izazovi su pred tobom. Možda si i ti jedan od onih koji traže studentski posao kojim će zaraditi džeparac ili si pokriti troškove života i studiranja. Za tebe smo istražili najzanimljivije studentske poslove u četiri velika studentska grada po odličnim satnicama.

Zagreb

Studentski centar traži četiri studenta za rad u praonici suđa i prodajnom dijelu slastičarnice u restoranu Lašćina. Posao uključuje pomoćne poslove u praonici suđa, pražnjenje tacni od ostataka hrane, stavljanje posuđa i pribora na pranje, čišćenje stolova u konzumnom prostoru, izdavanje sladoleda, kolača i cijeđenog soka. Također, studenti moraju imati važeću sanitarnu knjižicu. Satnica iznosi 5,31 eura. Radno vrijeme je od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat, a postoji i mogućnost dogovora. Zainteresirani se mogu javiti na broj mobitela 091 4593 486.

Media one d.o.o. je u potrazi za čak 40 studenata koji će raditi kao agenti za video identifikaciju na njemačkom jeziku. Posao podrazumijeva svakodnevnu komunikaciju s novim korisnicima, provjeravanje identifikacijskih dokumenata putem video poziva te isključivo pozive podrške korisnicima (nema prodajnih poziva). Ističu mogućnost napredovanja, kreiranje rasporeda na tjednoj bazi, pet friendly ured, ugodnu radnu atmosferu i plaćenu edukaciju. Satnica iznosi čak 7 eura plus propisana uvećanja.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje, od 7 do 23 sata, a studenti bi trebali raditi minimalno 20 sati tjedno. Od potrebnih znanja ističu naprednu verbalnu komunikaciju na njemačkom jeziku, osnovno znanje korištenja računala i ljubaznost u ophođenju. Zainteresirani životopis mogu poslati na hr@mediaone.hr.

Split

Fitness Beach traži studenta koji će raditi kao vodič pustolovnih izleta. Kažu da je posao idealan za one koji vole šetnje u planini, a prednost imaju kandidati s vlastitim vozilom. Satnica iznosi 8 eura, a zainteresirani se mogu javiti Danijelu Krajinoviću na telefon 0977545898 ili na e-mail kampzamrsavljenje@gmail.com.

Hostel 101 Dalmatinac zapošljava dva studenta za čišćenje soba i namještanje kreveta po odlasku gostiju te održavanje čistoće u prostorijama gdje se okupljaju. Posao se obavlja u jutarnjim satima, uglavnom od 9 do 14 sati i danima po dogovoru, a satnica iznosi 7 eura. Studenti se mogu javiti na broj 0992882223.

Rijeka

Carmoto Co traži dva studenta za posao perača automobila. Satnica iznosi 4,70 eura, a ne radi se nedjeljom i blagdanom. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati. Studenti trebaju imati vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani mogu poslati prijavu i CV na e-mail carmoto@carmoto.hr.

Gradska knjižnica Rijeka traži tri studenta za pomoć pri seljenju Središnjeg odjela i prijenos kutija. Posao se obavlja 3. listopada, eventualno 4. listopada, a radi se od 7 do 15 sati. Satnica iznosi 6 eura. Od studenata se traži fizička kondicija. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091/234 3709.

Osijek

Tistar grupa traži studente koji će raditi kao hodajuće reklame. Satnica iznosi 5,10 eura, a postoji i mogućnost uvećanja. Radno vrijeme je fleksibilno, bez tjednih kvota. Zainteresirani se mogu javiti na mail posao@hodajuce-reklame.hr uz naznaku „Prijava za promotora - Osijek“.

Pučko otvoreno učilište Osijek traži studente za posao predavača engleskog jezika djeci predškolskog uzrasta. Student treba biti apsolvent/učitelj(ica) razredne nastave s pojačanim programa iz predmeta engleski jezik ili apsolvent/profesor(ica) engleskog jezika (onaj koji je kao izborni predmet izabrao rano učenje engleskog jezika) i mora imati odlično znanje engleskog jezika i afinitet za rad s djecom predškolske dobi.

Jedan školski sat u trajanju od 45 minuta se plaća 5,31 eura. Poslodavac traži više osoba koje bi preuzele vođenje nastave u dječjim vrtićima u Osijeku. Radno vrijeme je fiksno, a radi se između 14 i 16:30 sati. Početak rada je od 18. listopada do 1. lipnja.

Zainteresirani zamolbe mogu osobno donijeti na adresu: Pučko otvoreno učilište Osijek, L. Jägera 6, Osijek, najkasnije do 6. listopada, ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 9 do 13 sati, ili se mogu prijaviti putem e-maila: skola-stranih-jezika@pucko-uciliste.hr. Uz zamolbu treba priložiti i životopis.

Još vijesti