L.B. u Karijera

Domaća tvrtka koja surađuje s Mercedesom, BMW-om i Audijem traži studente: Nude stipendiju, praksu i posao nakon diplome

Odlična prilika za sve studente koji se obrazuju za zanimanja iz područja metalurgije i ljevarstva.

14. listopada 2022 12:37
Prilika za studente strojarstva...

Prilika za studente strojarstva... Foto: Gorodenkoff via Shutterstock

Domaća tvrtka LTH Metalni lijev d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2022./2023.

LTH Metalni Lijev (LTH Metal Cast) iz Benkovca, kao članica LTH Castings grupacije, ima dugogodišnju tradiciju na području tehnologije tlačnog lijeva. Pored samog lijevanja, proizvodni proces također obuhvaća i CNC strojnu obradu kao i visoko sofisticirane operacije pranja, montaže, testiranja.

Mercedes, Audi i BMW

Proizvodna paleta je u potpunosti namijenjena automobilskoj industriji, a najznačajniji kupci dolaze iz kruga premium proizvođača kao što su Mercedes, BMW ili Audi.

Zahvaljujući svojim poslovnim rezultatima LTH je višestruki dobitnik priznanja i nagrada Hrvatske gospodarske komore i Udruge "Hrvatski izvoznici".

LTH Metalni Lijev (LTH Metal Cast) raspisuje natječaj za stipendije u akademskoj godini 2022./2023. za sve studente koji se obrazuju za zanimanja iz područja strojarstva.

Prilika za stipendiju, ali i prvo radno iskustvo. Prilika za stipendiju, ali i prvo radno iskustvo. Foto: LTH Metalni lijev d.o.o.

LTH Metalni Lijev (LTH Metal Cast) stipendistima nudi mjesečno isplaćivanje stipendije u ugovorenom iznosu, obavljanje stručne prakse uz novčanu naknadu, zasnivanje radnog odnosa nakon završenog fakultetskog obrazovanja u trajanju najmanje jednakom razdoblju primanja stipendije, mogućnost trajnog zaposlenja te daljnji profesionalni razvoj.

Potrebna dokumentacija

Uz prijavu morat ćete priložiti životopis, zamolbu, potvrdu o upisu u akademsku godinu 2022./2023., prijepis ocjena tijekom dosadašnjeg studija (ili preslika svjedodžbe), potvrda o eventualnim posebnim postignućima i nagradama tijekom studija ili srednjoškolskog obrazovanja (za ostvarivanje dodatne prednosti).

Prijave s dokumentacijom šalju se na adresu LTH Metalni lijev d.o.o., Benkovačke bojne 21, 23420 Benkovac, s naznakom "Stipendija" ili putem elektronske pošte na adresu: posao.HR@lthcastings.com.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 023/684-449.

Prijave se prikupljaju do 23.10.2022., a kandidati će o rezultatima biti obaviješteni izbora do 31.10.2022.

Još vijesti