P.S. u Laganini

Kako izgleda najveći McDonald's na svijetu? Osim burgera, u ponudi imaju izbor pizza i tjestenina

Najveći McDonald's na svijetu nalazi se na Floridi

23. lipnja 2023 13:41
Najveći McDonald's na svijetu

Najveći McDonald's na svijetu Foto: Lester Balajadia/Shutterstock

McDonald's restorani unazad više od 20 godina proširili su se u zemljama diljem cijelog svijeta. Popularnost McDonald'sa uopće nije upitna, s obzirom na to da su upravo oni često prvi izbor kada je riječ o fast foodu.

Samim time, izgled McDonald's restorana različit je u svakoj državi. Naravno, nije to uvijek i svugdje slučaj, jer postoji gotovo pa identični restorani, ali pojedini su gradovi njihov restoran prilagodili vlastitoj arhitekturi i umjetničkom izričaju.

No, jeste li se ikada pitali gdje se nalazi najveći McDonald's restoran i što sve nudi? On se smjestio u SAD-u, točnije u Orlandu na Floridi. Restoran izvana izgleda zaista ogromno, ali još je bolji dojam njegove veličine iznutra.

@kristi_mckenna Worlds Largest McDonald’s! Located in Orlando, Florida. 🍟🍔 #largestmcdonalds #orl #orlando #orlandoflorida #disney #disneyworld #flordia ♬ Buttercup - Jack Stauber

Koliko je vidljivo na TikTok videima, ovaj McDonald's restoran ima zaista puno stolova i stolica, odnosno sjedećih mjesta, pa je vjerojatno i vrlo teško da netko od gostiju mora čekati za slobodan stol, kao što zna biti slučaj u drugim manjim restoranima.

Ogromna igraonica u McDonald'su

Osim toga, u unutrašnjosti ovog McDonald'sa nalazi se i velika igraonica za djecu po kojoj je ovaj lanac restorana specifičan, ali se ona najčešće nalazi u vani u dvorištu ispred restorana.

@katie_ellison Visiting the World’s Largest Mcdonald’s in Orlando, Florida…. 🤣🍔🍟 #mcdonalds #worldsbiggestmcdonalds #visitorlando #orlandotravel #orlandoguide #thingstodoinorlando #travelorlando #orlandowithkids #orlandovacation #orlandoholiday ♬ Holiday Upbeat Pop featuring ukulele, acoustic guitars. (Title : Party Bag) - Yuki Ishii

Međutim, s obzirom na veličinu ovog prostora, u Orlandu su igraonicu smjestili u unutrašnjost. Ne samo da ima ogromnu igraonicu, puno više sjedećih mjesta, već je i izbor hrane gotovo pa potpuno drugačiji i veći u odnosu na druge McDonald's restorane!

Na izbor pizze i tjestenine

Naime, u videima s TikToka vidljivo je kako ovaj McDonald's u ponudi ima različit izbor pizza i tjestenina. Većinom su u pitanju personalizirani izbori gdje gosti sami biraju sastojke koje žele, npr. na pizzi, a od tjestenina nude različite vrste, pa čak i raviole!

Ovaj McDonald's restoran koji je fizički najveći, vjerojatno zaslužuje i titulu najboljeg, pogotovo zbog proširenog asortimana hrane uz koji, naravno, imaju i regularnu ponudu njihovih najpopularnijih burgera.

Još vijesti