V.F. u Laganini

Posao iz snova: Tvrtka nudi 2500 dolara osobi koja će u 25 dana pogledati 25 božićnih filmova

Toliko ih pogledamo svakog Božića.

10. studenog 2023 15:52
Gledanje božićnih filmova je posao iz snova

Gledanje božićnih filmova je posao iz snova Foto: Canva

Iako je Božić za skoro dva mjeseca, božićna groznica već počinje. Možda se i ti zagrijavaš slušanjem božićnih pjesama i gledanjem filmova koji će se prikazivati na televiziji cijeli prosinac i siječanj. Vjerojatno ćeš tijekom božićnih praznika imati maraton tih filmova da upotpuniš blagdansku atmosferu.

Ljubav prema božićnim filmovima je moguće čak i unovčiti. Naime, tvrtka CableTV je objavila oglas u kojem traže osobu koja će u roku od 25 dana pogledati 25 božićnih filmova.

Službeni naziv posla je Chief of Cheer, a odabrana osoba će za ovaj posao dobiti plaću od 2500 dolara, točnije 2334 eura. Osim toga, bit će pretplaćena na streaming servise Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ i Hallmark Movies Now.

Ništa lakše!

Nakon gledanja filmova, osoba će ih morati ocijeniti na temelju određenih faktora kao što su: nostalgija, sadržaj i cjelokupni blagdanski dojam. Također, osoba će morati odlučiti koje su joj platforme za streaming bile najjednostavnije za korištenje i koje nude najbolji izbor blagdanskih filmova.

Kandidat mora biti stariji od 18 godina, živjeti u SAD-u i voljeti blagdanske filmove. Naravno, mora imati i dovoljno vremena da u 25 dana pogleda 25 filmova.

Izvor: CableTV

Još vijesti