M. P. u Laganini

Bili smo na zagrebačkom Burger Festivalu! Ima čak 20 kućica, a ponuda nas je oborila s nogu

Dašak vrhunske gastronomije.

14. rujna 2023 16:03

Burger Festival Zagreb - 4 Foto: M.P./MojFaks

Burger Festival Zagreb - 1 Foto: M.P.

Burger Festival Zagreb - 8 Foto: M.P./MojFaks

Burger Festival Zagreb - 6 Foto: M.P./MojFaks

Burger Festival Zagreb - 5 Foto: M.P./MojFaks

Burger Festival Zagreb - 3 Foto: M.P./MojFaks

 U zagrebačkom parku dr. Franje Tuđmana održava se „Burger Festival“ koji će trajati do nedjelje, 17. rujna. Ovogodišnje izdanje sadrži čak 20 kućica koje nude brojne delicije, počevši od junećih pljeskavica do faširanca iza kojih stoji poznati chef Melkior Bašić.

Svakoga dana od podneva do ponoći posjetitelji mogu uživati u neodoljivim okusima burgera koji donose dašak vrhunske gastronomije. Burger bar, Chefs Burger by Ivan Pažanin, Mrs. Fogg i Boogie Lab samo su neke od kućica, a svaka od njih ima različitu ponudu.

 

@buzzin_nova Još uvijek stignete posjetiti Burger Festival! 😍 Naši favoriti su na portalu Moj Faks😎 #fypシ #foryoupage #trending #zagreb #buzzin_nova #burgerfest2023 #melkiorbašić #food ♬ original sound - BuzzIN

 

Cijene su uglavnom kao i prošlih godina, kreću od 10-ak eura za burger, ali definitivno vrijede svaki cent. Uz hranu, gosti mogu uživati i u brojnim drugim aktivnostima, kao što su koncerti, a posljednja po rasporedu je Ida Prester & Lollobrigide. Ovih dana posjetitelji su mogli slušati Vatru, Bolesnu Braću i Songkillerse.

Nadamo se da ste već odabrali svoje verzije najboljih burgera, mi smo isprobali Black Burger i Snow Buger na kućici Picnic Mingle & Fun, a ne moramo ni spomenuti da su nas okusi oborili s nogu. Iako vjerujemo da ste ga već posjetili i isprobali barem neke od burgera, ukoliko to niste učinili imate priliku još nekoliko dana.

Još vijesti