V.K. u Laganini

Podijelila video s cimericom iz doma, pogledalo ga 5 milijuna ljudi: 'Je li ona moja izgubljena sestra blizanka?'

Kako bi reagirali kada bi uselili u studentski can s novom cimericom: koja izgleda identično kao vi?

14. rujna 2022 14:43
Dvojnica i cimerica!

Dvojnica i cimerica! Foto: screenshot via TikTok@amyharrietx

Kako se u prethodnih nekoliko sezona vraćamo u 90-te godine prošlog stoljeća, bilo po pitanju modnog izričaja pa sve do filmske industrije, vjerojatno su rijetki oni koji nisu pogledali film "Zamka za roditelje" s mladom Lindsey Lohan u glavnoj ulozi.

U filmu Lindsay u ljetnom kampu pronađe svoju sestru blizanku te zamijene uloge kako bi neko vrijeme provele s roditeljem s kojim je odrasla druga sestra. Nakon toga, djevojčice odluče ponovno spojiti svoje roditelje kako bi svi zajedno opet bili obitelj.

vezano Bizaran trend iz susjedne Srbije Laganini Mladi TikTokeri u susjedstvu snimaju groblja uz poruku: 'Tko ne voli crni humor, neka preskoči video'

"Zvuči lažno, ali je 100 posto istinito"

Iako velika većina nas nije niti će doživjeti ovakvu fantaziju, jedna britanska studentica doživjela je nešto vrlo slično – kada je uselila u studentski stan neznajući da joj je nova cimerica – njena dvojnica.

Kaže se da u svijetu postoji sedam naših dvojnika, no većina nas ih nikada ne pronađe. S druge strane, neki su sretnici čak i cimeri sa svojima!

vezano Kojeg je okusa vaše ime? Laganini Student tvrdi da može OKUSITI i NAMIRISATI vaše ime: 'Ovo je ime kao daska za toalet'

Krajem prošle godine, TikTokerica Amy Harriet pridružila se viralnom izazovu u kojem su korisnici dijelili svoje priče iz vlastitog života pod temom "zvuči lažno, ali je 100 posto istinito".

Amy je zatim podijelila nekoliko fotografija sebe i svoje cimerice Grace Castle.

@amyharrietx #stitch with @hashimoto_warrior #twins #longlosttwin #fyp #flatmate #university #foryoupage ♬ original sound - amy

"Mislim da sam na faksu upoznala svoju davno izgubljenu sestru blizanku. I još mi je i cimerica", kaže Amy u viralnome videu koji je pogledalo preko 5 milijuna korisnika.

Još jedna bizarnost: rođendani

Osim što si nevjerojatno nalikuju, Amy je svojim pratiteljima otkrila još jednu bizarnost: ona i Grace rođene su u razmaku od samo 24 sata. "Naši su rođendani samo jedan dan razlike", napomenula je.

"Zamislite kako smo obje reagirale kad smo se uselile isti dan i kada smo se upoznale", dodala je Amy u komentarima.

@amyharrietx Everyone meet my “twin” (flatmate) 😂 do you think we look alike? @gracecastle1603 #dejavu #longlosttwin #foryou #notforyou #fyp #notfyp ♬ deja vu - Olivia Rodrigo

"Proizvodi li tvoj tata vino, a njena majka dizajnira vjenčanice?", šalili su se ljudi u komentarima na račun sličnosti situacije s popularnim filmom.

"Ok, ti si dakle Britanka, onda je ona iz Nape, Kalifornija?", upita je još netko referirajući se na film. "Zašto još niste napravile DNK test?", pitaju komentatori. "Zovite Lindsay Lohan!", pišu joj u mnogobrojnim komentarima oni koji su prepoznali scenarij spomenutog filma u njihovoj priči.

 

Još vijesti