M. P. u Nakon predavanja

U tijeku je podjela S-Boxa! Pogledajte sadržaj jesenskog izdanja svima omiljene kutije

Promotivne pogodnosti.

14. studenog 2023 12:54
S-Box

S-Box Foto: S.D., MojFaks

U tijeku je podjela studentske kutije koja sadrži besplatne uzorke i druge promotivne pogodnosti. Sadržaj kutije je naravno namijenjen studentima, a u jesensku podjelu je bilo uključeno više gradova.

Trenutno traje podjela u Zagrebu, a svoje kutije studenti mogu uzeti do 17. studenoga. S obzirom na to da je u nekim gradovima S-Box već podijeljen, poznat je sadržaj ovogodišnjeg izdanja omiljene studentske kutije.

Riječka studentica je na svom TikTok profilu objavila videozapis gdje prikazuje sadržaj kutije, a u opisu objave stoji „S-Box je prešao igricu ove godine!“. U kutiji se nalazi kokošja juha iz vrećice, instant kava, čokoladno mlijeko, namaz od bosiljka, Coca-cola, keksi, prezervativi i promo materijali.

U komentarima se javila zagrebačka studentica koja je rekla da je sadržaj isti kao i u kutijama koje se dijele u Zagrebu, ali nedostaje Coca-cola (vjerojatno zbog nedavnog slučaja).

 

@brbrrkvn student box je step upao svoj game ove godine! we love to see it🩷 #sbox #studentbox #studentskizivot #student #faks #fakultet #haul #vlog #stosamkupila #rijeka #logopedija #hrvatska ♬ When I’m Gone - sriwati

 

 

Još vijesti