V.F. u Nakon predavanja

Želiš naučiti slikati i crtati? Na Cvjetnom se održava likovna radionica za samo 10 eura

Izrazi svoju kreativnost!

7. veljače 2023 13:39
Slikarski pribor

Slikarski pribor Foto: Bodobe via Pixabay

Totalni si antitalent za crtanje i slikanje, ali si pun entuzijazma? Voljeli bismo ti reći da je entuzijazam najvažniji, ali morat ćemo te razočarati. Ipak je potrebna i vještina. Ali ne brini, evo prilike da stekneš i vještinu.

U studentskom domu „Cvjetno naselje“ se održava likovna radionica na kojoj možeš izraziti svoju kreativnost i steći vještine slikanja i crtanja.

„Na likovnim radionicama koristimo različite materijale i motive u savladavanju tehnika crtanja i slikanja. Naučit ćete osnove likovnog izražavanja: perspektivu, kompoziciju, proporciju, simetriju, upoznati se s različitim načinima crtanja i slikanja“, stoji u objavi Studentskog centra u Zagrebu.

Kreativna likovna radionica počinje 1. ožujka 2023., a održavat će se svake srijede u 19 sati. Mjesto odvijanja radionice je Prostor za druženje koji se nalazi pokraj slastičarne u 7. paviljonu SD Cvjetno naselje.

Cijena kotizacije iznosi 10 eura i obuhvaća svih 10 zakazanih termina.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu dina.kundih@sczg.hr ili na broj mobitela 0914593017.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Profesor medicine crta kao umjetnik: Njegovi studenti polažu anatomiju iz prve – pogledajte zašto

vezano Izgubljene stvari Laganini Stanarka Cvjetnog naselja izvadila ladicu stola i našla skriveno studentsko blago!

Još vijesti