V.F. u Postani student

Američki koledž RIT organizira College Day: Saznaj sve o američkim koledžima i osvoji nagrade

Moći ćeš sudjelovati i u kvizu i Scavanger Huntu.

21. veljače 2024 16:01
Saznaj što nude američki koledži

Saznaj što nude američki koledži Foto: Canva

Američki koledž RIT Croatia poziva sve zainteresirane maturante na College Day. Riječ je o danu otvorenih vrata koji će se održati na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu.

Ondje ćeš moći saznati više o američkim sveučilištima i upoznati studente koji će pričati o svojim iskustvima tijekom studija. Osim toga, moći ćeš prošetati kampusom, upoznati nastavnike i stručno osoblje, doznati što rade studentski klubovi, a usput se i zabaviti.

College Day će se održati u petak, 1. ožujka 2024. u 12 sati na kampusu u Dubrovniku te u subotu, 2. ožujka 2024. u 10 sati na kampusu u Zagrebu.

Program događanja

Na samom početku događanja će specijalisti za upis i studenti provesti posjetitelje po kampusu. Nakon toga će posjetitelji moći poslušati studentsku panel diskusiju na temu „Studying at RIT Croatia“. Ondje će moći saznati iz prve ruke kako je to studirati na američkom koledžu te iskoristiti priliku i poslušati studentska iskustva stručnih praksi, američkog načina studiranja, studentskih razmjena te sveobuhvatnom sustavu podrške na RIT Croatia.

Održat će se i mini sajam RIT Croatia in a Nutshell gdje će posjetitelji moći upoznati članove Studentskog zbora i raznih studentskih klubova. Imat će priliku i saznati više o studijskim programima, studiranju u inozemstvu i raspitati se o mogućnostima osvajanja stipendija. Saznat će i kako je surađivati s kolegama iz Amerike, Dubaija, Kosova i Kine.

Na kraju će se održati i RIT Croatia Fun Corner gdje će se posjetitelji moći zabaviti uz zanimljiv kviz i Scavanger Hunt te osvojiti nagrade.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti preko poveznice do 1. ožujka 2024. godine.

Još vijesti