L.B. u Laganini

[VIDEO] Studenti zaplesali na temu Netflixove serije 'La Casa de Papel': 'Nose poruku slobode, bunta i revolta mladih'

'Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja', napisala je profesorica Šebić na Facebooku.

4. travnja 2022 15:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti pete godine Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Sveučilišta u Sarajevu (FASTO) na predmetu Ples i ritmička gimnastika pod vodstvom profesorice Lejle Šebić i suradnice Amile Hodžić izveli su posebni plesni performans u Vijećnici u Sarajevu, koji su snimili.


Odjeveni u "uniforme" kakve nose junaci Netflixove megapopularne serije Kuća od papira ("La Casa de Papel"), studenti i studentice su upravo tu temu izabrali i plesom pokušali dočarati.




"Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja. Zadovoljstvo mi je biti njihova profesorica i raditi s njima. Sigurna sam da će biti odlični pedagozi koji će djeci, svojim budućim učenicima omogućiti sretno djetinjstvo i pravilan rast i razvoj. Bravo", napisala je Šebić na Facebooku.


"Poznata muzika, maske i crvene kapuljače koje nose poruku slobode, bunta i revolta mladih", dodala je profesorica u objavi na Instagramu.


Kako piše Dnevni avaz, ples na temu iz Netflixove serije koja je zaludila svijet "La Casa de Papel" prikazan je na BHTV-u u ponedjeljak, 17. siječnja, u minutama emisije INBOX.

Još vijesti