P.S. u Vijesti

Je li vam SC uvažio prigovor? Izašla konačna rang lista za subvenciju smještaja kod privatnih stanodavaca

Provjerite jeste li na konačnom popisu.

15. prosinca 2023 10:46
Useljenje

Useljenje Foto: Canva

Izašla je i konačna rang lista rezultata Natječaja za utvrđivanje prava na potporu za smještaj studenata kod privatnih stanodavaca na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije za tekuću akademsku godinu, 2023./2024..

Naime, rezultati privremene rang liste bili su objavljeni ranije, prije nekoliko dana, a sada je Studentski centar u Zagrebu objavio i konačnu rang listu koja obuhvaća i pristigle te prihvaćene prigovore studenata koji se nisu nalazili na privremenom popisu, što pišu i na svojim službenim web stranicama.

„Nakon svih pristiglih prigovora u zadanom roku Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotrilo je prigovore zaprimljene u roku te donijelo odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata“, napisali su iz zagrebačkog Studentskog centra.

Potrebno potpisati ugovor

Samim time, studenti koji su ipak ostvarili pravo na potporu za smještaj studenata kod privatnih stanodavaca, moraju potpisati ugovor sa zagrebačkim SC-om u periodu od 18.12. do 15.1. iduće godine. Radi se o ugovoru o međusobnim pravima i obaveza sa Studentskim centrom u Zagrebu, a on se u navedenom razdoblju mora fizički potpisati u Poslovnici za smještaj studenata, turizam i sport.

Ugovor je u navedenom periodu moguće potpisati radnim danom od 8 do 15 sati, a oni koji su ostvarili pravo na potporu, a ne potpišu ugovor u zadanom roku, neće dobiti subvenciju jer se smatra da su odustali od prava na potporu za smještaj kod privatnih stanodavaca. Osim toga, za potpisivanje ugovora prethodno je potrebno službenim osobama SC-a predočiti valjanju studentsku ili osobnu iskaznicu.

Konačnu rang listu možete provjeriti ili preuzeti ispod teksta.


 

Još vijesti