L.B. u Vijesti

Profesor iz Zagreba otvorio polumilijunsko pitanje i – odustao: Znate li vi odgovor?

Obožavatelji ovog legendarnog kralja popa zasigurno će znati točan odgovor.

22. travnja 2022 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ne događa se često da natjecatelj u popularnom game-showu otvori predzadnje pitanje, no upravo je to pošlo za rukom 32-godišnjem zagrebačkom profesoru, Eugenu Rožiću, koji je u jučerašnjoj emisiji "Tko želi biti milijunaš?" stigao do pretposljednje prepreke na putu do milijun kuna.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Otišao s 1000 kuna: Student nije znao kako se piše ime jednog od najpoznatijih glumaca današnjice – znate li vi?

Sinoćnji je kviz srednjoškolski profesor otvorio pitanjem za prelazak drugoga praga te je stigao do pretposljednjega, 14. pitanja koje se odnosilo na scenu iz spota legendarnog Michaela Jacksona.

"Koji se naš grad, kao simbol ratova, pojavljuje u spotu Earth Song Michaela Jacksona?", glasilo je pitanje za pola milijuna kuna na kojemu je Eugen i odustao od borbe za milijun.

vezano Slika nije pronađena Laganini Student iz Siska došao tri koraka do milijuna pa odustao na zemljopisu: Znate li vi odgovor?

U razgovoru nakon konačne odluke, priznao je da bi se odlučio za grad Karlovac, uz koji su se u ponudi odgovora nalazili i Gospić, Pakrac te Vukovar.

Njegova intuicija dovela bi ga do otvaranja milijunskog pitanja jer je upravo Karlovac bio točan odgovor – među scenama spota za navedenu društveno angažiranu baladu snažne poruke pokojnoga kralja popa našao upravo Karlovac kao simbol ratnog stradanja u Domovinskom ratu, piše HRT.

vezano Lovac i natjecateljica nisu znali odgovor na pitanje o hrvatskom nogometašu - znaš li ti? Vijesti Lovac i natjecateljica nisu znali odgovor na pitanje o hrvatskom nogometašu - znaš li ti?

Još vijesti