V.F. u Laganini

Sveti Nikola studentima zagrebačkog doma ostavio slatkiše pred vratima: „Za lude susjede”

Stanare s Cvjetnog razveselio je sveti Nikola, točnije netko od sustanara čiji je identitet zasad nepoznat.

6. prosinca 2022 13:36
Sveti Nikola na Cvjetnom

Sveti Nikola na Cvjetnom Foto: J.Š., privatna arhiva, objavljeno uz dopuštenje

Stanari s trećeg kata u trećem paviljonu Cvjetnog naselja ugodno su se iznenadili kad su jutros izašli iz svojih soba. Čini se kako ih je noćas posjetio sveti Nikola i ostavio im slatkiše ispred vrata.

Stanari su svoje oduševljenje podijelili na Facebook grupi „Ekipa s Cvjetnog” i zahvalili se velikodušnom svetom Nikoli.

Sveti Nikola na Cvjetnom 2 Sveti Nikola na Cvjetnom 2 Foto: J.Š., privatna arhiva, objavljeno uz dopuštenje

„Ne zna se tko je sveti Nikola, iako je jedna soba dobila poseban papirić ispod slatkiša, mislim da je pisalo za lude susjede ili tako nešto. Valjda je netko iz sobe pored", prokomentirala je stanarka trećeg paviljona.

„Ne znam kako su ostali ljudi na katu reagirali, ali cimerica i ja smo se baš raznježile. Komentirale smo da je to baš pažljivo. Vjerujem da je to svakog obradovalo, posebno u ove malo tmurnije dane", dodala je.

Sveti Nikola na Cvjetnom 3 Sveti Nikola na Cvjetnom 3 Foto: J.Š., privatna arhiva, objavljeno uz dopuštenje

Kako nigdje nije bilo ni jedne šibe na vidiku, pretpostavljamo da su svi bili dobri cijele godine pa Krampus nije morao dolaziti.

vezano Sam početak Adventa u Zagrebu obilježile su velike gužve Nakon predavanja [GALERIJA] Jeste li već posjetili Advent u Zagrebu? Kakvi su vam dojmovi?

vezano Djevojke u adventskom raspoloženju. Laganini Nakon 3 godine, vraća se Advent na Cvjetnom! Iz Domskog odbora obećali: „Bit će najbolji dosad”

Još vijesti