Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Izvanredna sjednica Skupštine FPZG-a

MojFaks | Događanja, 24.11.2009.Izvanredna sjednica Skupštine FPZG-a

Studentska borba za javno financirano visoko obrazovanje u sklopu koje je proljetos diljem Hrvatske bilo blokirano preko 20 fakulteta, nastavlja se te sljedeći tjedan kreće u novu fazu.

Studenti pulskog Sveučilišta proglasili su blokadu nastavnog procesa na svojem sveučilištu te u nju ulaze u ponedjeljak 23. studenog. Isti će dan o blokadi odlučivati studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta, te studenti Sveučilišta u Rijeci.

Povodom toga Koordinacijska grupa Skupštine Fakulteta političkih znanosti saziva izvanrednu sjednicu na kojoj ćemo raspravljati o javno financiranom visokom obrazovanju te o načinu na koji će studenti našeg fakulteta sudjelovati u ovim događanjima - hoće li se ulaziti u blokadu Fakulteta i koji bi bio oblik blokade (više na sjednici skupštine)

Sjednica će se održati u utorak, 24. studenog, u 13 sati, u A dvorani FPZG-a.

Dnevni red je sljedeći:

1. Javno financirano visoko obrazovanje

2. Blokada

Podsjećamo da je Skupština studenata FPZG-a studentsko tijelo koje funkcionira po principima direktne demokracije te na njoj pravo glasa imaju svi studenti FPZG-a, a prisustvovati sjednici te raspravljati mogu svi zainteresirani građani.


studentski prosvjediblokada fakultetaobrazovanjeprosvjediKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se