Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nagradna igra: Vodimo vas na Faithless!

MojFaks | Događanja, 22.02.2011.Nagradna igra: Vodimo vas na Faithless!

Britanska grupe Faithless stiže u Zagreb 19. ožujka, a MojFaks poklanja 2 ulaznice za koncert...

Jedan od najznačajnijih bendova elektronske glazbe u posljednja dva desetljeća, fantastični britanski Faithless, dolaze u Zagreb 19. ožujka u sklopu velike svjetske turneje.

Svoj hvaljeni live show Faithless će tako premijerno predstaviti u Hrvatskoj, s obzirom na to da su do sada kod nas nastupili tek jednom prije gotovo 7 godina u klupskoj varijanti, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

S velikim bandom i izvrsnim live nastupom Faithless će tako otvoriti proljetnu koncertnu sezonu u Zagrebu, a s obzirom da će ovo biti njihov jedini nastup na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, očekuje se i veliki broj fanova iz susjednih zemalja.Nagradna igra

Vaš najdraži portal MojFaks u novoj nagradnoj igri dijeli dvije ulaznice za ovaj super event! Želiš na Faithless? Pred tobom je jedan mali zadatak, nije teško...

Navedite najmanje dvije stvari koje izvodi Faithless. Malu pomoć potražite i na našoj Facebook stranici, gdje danas puštamo neke od najvećih hitova.

Svoje odgovore šaljite do 14.03. na info@mojfaks.com, a osim odgovora, napišite i svoje ime, prezime te kontakt broj. Molimo vas da se prijavljujete samo jednom. Sretno!

Sretne dobitnice su: Sonja Babler i Nikolina Šutalo. Cure, uživajte! :)

Foto: faithless.co.uk


Faithlessnagradna igrakoncertKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se