Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Od studenta do lidera: Dođite na 3. Kongres Udruga studenata

MojFaks | Događanja, 07.03.2017.Od studenta do lidera: Dođite na 3. Kongres Udruga studenata

Kongres studentskih udruga pod nazivom ‘Od studenta do lidera’ je edukativna manifestacija namijenjena studentima iz različitih studentskih udruga koji u sklopu svojih aktivnosti organiziraju projekte, pokreću razne inicijative te djeluju u interesu cijele studentske populacije iz cijele Hrvatske.

U kongresnoj dvorani Veleučilišta VERN' u petak 17. ožujka 2017. godine s početkom u 9:00 sati, održat će se 3. Kongres Udruga Studenata u organizaciji Udruge studenata VERN'a. Riječ je o edukativnoj manifestaciji namijenjenoj studentima iz različitih studentskih udruga, ali i cijeloj studentskoj populaciji.

Cilj kongresa je razmjena iskustava proaktivnih i mladih ljudi koji vode studentske udruge i asocijacije, učenje od uglednih predavača koji svoja iskustva i savjete dijele s uzvanicima, te na taj način studenti stječu nova poznanstva koja će u konačnici dovesti do novih ideja i mogućnosti u obliku potencijalne suradnje između svih sudionika kongresa. Do sada su održana dva kongresa s brojnim zanimljivim predavačima i preko 150 posjetitelja.


foto: Facebook

Ovogodišnji kongres naglasak stavlja na organizaciju evenata. U sklopu Kongresa održat će se panel rasprava i predavanje na kojima će ugledni predavači podijeliti svoja iskustva te ispričati svoje priče o uspjehu u organizaciji jednih od najboljih Hrvatskih evenata. Predavanje će održati Anđela Buljan Šiber koja će predstaviti Dane komunikacija, dok će u panelu sudjelovati Damir Đurović organizator InfoGamera, Tina Marković organizatorica Tjedan dizajna i Ivan Kičinbaći organizator festivala SHOWderica.

Kako bi druženje učinili što kvalitetnijim i zanimljivijim ove godine uvodimo i jedan novitet, a to je Business speed date namijenjen svim sudionicima kongresa.

U drugom dijelu kongresa, birat će se najbolji projekt studentskih udruga. Sve udruge mogu predstaviti svoje projekte, te se natjecati, a nagradu će osvojiti udruga s najboljim projektom. Projekte će ocjenjivati stručni žiri na temelju kreativnosti, praktičnosti, važnosti i kvalitete izvedbe projekta.

Svoje mjesto na kongresu sudionici mogu osigurati putem linka za prijavu, a više informacija možete potražiti i na njihovoj Facebook stranici.

PR tekst


VERN'3. Kongres Udruga studenataOd studenta do lideraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se