Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Genijalan trik pomoću kojeg tvoj omiljeni ljubimac može s tobom u studentski dom

MojFaks | Laganini, 19.09.2016.Genijalan trik pomoću kojeg tvoj omiljeni ljubimac može s tobom u studentski dom

Misliš da ne možeš povesti ljubimca sa sobom u dom? Uz malo mašte i snalažljivosti sve je moguće!

Kad je 19-godišnji Jake Ostrowski počeo pakirati svoje stvari koje će ponijeti u studentski dom, jednu važnu i dragu sitnicu ipak nije smio ponijeti sa sobom i to ga je jako ražalostilo. Jednako kao i u hrvatskim domovima, kućni ljubimci nisu dozvoljeni ni u onim američkima pa je Jake bio tužan što će svog zlatnog retrivera Jessija morati ostaviti kod kuće.


Tko ga ne bi poveo na fakultet?! Foto: Buzzfeed

"Volim svojg psa – spava sa mnom svaku noć", pojasnio je Ostrowski koji je ove godine krenuo na fakultet u Huston. "Bio sam stvarno tužan jer ga moram ostaviti zbog studija."

Srećom, njegova se mama Sharla dosjetila rješenju ovog problema. Iznenadila ga je "kartonskim Jessijem" u stvarnoj veličini. Jake kaže da je bio stvarno sretan kad je vidio fotku svog omiljenog ljubimca isprintanu i plastificiranu na kartonu. "Siguran sam da bi svatko volio imati kartonsku verziju svog ljubimca", rekao je.


Izgleda kao pravi! Foto: Buzzfeed

Ostrowski je fotku maminog iznenađenja podijelio na Twitteru, a uskoro su stigli komentari tisuća ljudi koji su izrazili žaljenje jer se ovog genijalnog trika nisu dosjetili njihovi roditelji jer bi i njima odlazak od kuće i napuštanje ljubimca puno lakše "pali".


foto: prtsc/Buzzfeed

"Odlazak na fakultet može biti zastrašujuće iskustvo", kaže Jake koji je upisao faks na Tehnološkom fakultetu u Texasu. "Ali sada imam svog psa sa mnom u sobi."

L.B./izvor: Buzzfeed
foto: Pixabay


zlatni retriverkartonski passtudentski smještajJake OstrowskiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se