Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Horor u wc-u knjižnice: Studentica pronašla kameru i mikrofon

MojFaks | Laganini, 14.07.2017.Horor u wc-u knjižnice: Studentica pronašla kameru i mikrofon

Zadnje stvari koje priželjkujemo prilikom odlaska na wc su kamera i mikrofon. Jer, privatnost! Stoga ne čudi da je ovo neugodno otkriće šokiralo studente.

Policija u Velikoj Britaniji istražuje slučaj pronađene kamere i mikrofona na Sveučilištu Liverpool John Moores (LJMU) koje je netko smjestio u wc knjižnici i čitaonice. Uređaji su otkriveni u ženskome wc-u, sakriveni između wc-a i daske za wc.

...Iznajmio stan sa skrivenim kamerama - intimne fotke djevojaka procurile u javnost...


Uređaj je u cijelosti bio prekriven samoljepljivom vrpcom, otkriven je 27. lipnja, no nitko ne zna kada je postavljen i koliko je žena snimio do trenutka kad ga je jedna irska studentica otkrila.

Prema pisanju Independenta, studentica koja je otkrila kameru, objavila je sljedeće riječi na svom profilu na društvenim mrežama: "Apsolutno sam zgrožena što ovo moram objaviti, ali mislim d svi moraju biti svjesni sr*** koje se događa. Danas sam na LJMU u knjižnici Avril Roberts, na drugom katu u toaletu pronašla kameru zalijepljenu u wc-u. Druge kolegice također su primijetile da viri komadić selotejpa, ali nisu mislile da je to važno. Znatiželja mi nije dala mira, odlijepila sam traku i pronaša ovo."

...Podstanari oprez: djevojka u unajmljenom stanu pronašla 11 skrivenih kamera...


Studentica je kontaktirala zaštitarsku službu kampusa i policiju. Zasad nitko nije priveden niti osumnjičen, no policija Meseyside-a izjavila je da slučaju pristupaju ozbiljno.

L.B./izvor: College Times
foto: Pixabay


wckameraprivatnostSveučilište Liverpool John MooresKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se