Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Kad studenti utihnu': Pogledajte najpopularniju zagrebačku knjižnicu nakon ispitnih rokova FOTO

MojFaks | Laganini, 25.02.2020.'Kad studenti utihnu': Pogledajte najpopularniju zagrebačku knjižnicu nakon ispitnih rokova FOTO

Kroz najfrekventniju te najpopularniju studentsku knjižnicu u Zagrebu prohuja nezapamćen broj studenata, ne samo studenata FFZG-a, već i studenata ostalih fakulteta...

Knjižnica Filozofskoga fakulteta u Zagrebu druga je po veličini knjižnica u Hrvatskoj, a vjerojatno prva na top listi svih studenata kad je u pitanju odabir najboljeg mjesta za učenje. Ovih je ispitnih rokova beskonačan broj studenata učio u njoj, ne samo studenata FFZG-a, već i ostalih zagrebačkih fakulteta. 


Knjižnica koja se u vrijeme ispita pretvori u pravu ludnicu


Svima koji su bar jednom ušli u ovu poznatu Knjižnicu, pogotovo u periodu kolokvija i ispita, smračilo se pred očima kada su vidjeli gužvu te nisu uspjeli pronaći slobodno mjesto za učenje i to ni na jednom od 5 katova. Tipičan prizor koji je, vjerujemo, u svakome od vas izazvao stres i ljutnju. 

...PREPOZNAJETE LI JU? Svi smo mi ova patnica: Učila u popularnoj zagrebačkoj knjižnici i malo zaćorila...


Sa zadnjim danom rokova, završava i potpuni kaos koji vlada u Knjižnici. Ona se tada ponovo pretvori u mirnu oazu i omiljeno mjesto studenata. 

Vrlo rijetko viđen prizor 


Pogledajte kako izgleda knjižnica na Filozofskom fakultetu nakon što je kroz nju (vjerojatno) prošao cijeli tornado studenata...Uživajte u ovim rijetko viđenim prizorima!


foto: privatna arhiva


Neprocjenjivi trenuci...foto: privatna arhiva


foto: privatna arhiva


V.S.
Foto: Facebook@Knjižnica Filozofskog fakulteta u Zagrebu


Filozofski fakultetFFZGZagrebstudentistudiranjeknjižnicaučenjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se