Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mislili da ih nitko ne vidi: bacili se na 'posao' u praznoj predavaonici na faksu

MojFaks | Laganini, 20.09.2016.Mislili da ih nitko ne vidi: bacili se na 'posao' u praznoj predavaonici na faksu

Ok, znamo da studenti često nemaju gdje, ali baš u dvorani prije predavanja!?

Pravilo broj jedan u 21. stoljeću glasi: netko uvijek gleda i ima spreman pametni telefon s kamerom odlične rezolucije da vas snimi čak i s 10 metara udaljenosti. Pogotovo kad ste na faksu. Na faksu uvijek ima nekoga. Zato pazite što radite.


Netko uvijek gleda! foto: Pixabay

Studentima nije lako: ako studiraju u mjestu stanovanja, još uvijek žive s roditeljima, a ako su odselili u drugi grad na studij velike su šanse da se gužvaju s dva-tri cimera u premalenoj gajbi u blizini faksa. Bilo kako bilo, privatnost nije baš luksuz koji si studenti mogu priuštiti.

Možda je upravo to nagnalo mladi par na jednom koledžu u Kini da se bace na 'posao' u predavaonici, prije ili poslije predavanja. Iako je prostorija bila prazna, potpuno su zanemarili voajerske nagone kolega koji su kroz prozor ili vrata uspjeli snimiti 'akciju'.Kolege, znamo da je mjesta, vremena i prilike malo, ali dvorana na faksu nije nikada dobra ideja.

L.B./foto: Pixabay


koledžseksvideopredavaonicafakultetKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se