Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Školarine vrijedne 18 milijuna kuna: Maturant poslao hrpu prijava pa upao na 83 fakulteta

MojFaks | Laganini, 23.04.2018.Školarine vrijedne 18 milijuna kuna: Maturant poslao hrpu prijava pa upao na 83 fakulteta

Nedavno su korisnici interneta ostali zabezeknuti kada su pročitali da je srednjoškolac Michael Brown upao na 20 fakulteta s kompletno plaćenom školarinom. Maturant je upao na sve željene fakultete među kojima je i velik broj prestižnih sveučilišta, ali čini se da postoji maturant još uspješniji od njega.

Darrin Francois iz Louisiane pohađa srednju školu New Orleans te je odnedavno poznat po tome što je upao na sva 83 fakulteta na koja se prijavio. Mladiću je sva školarina na fakultetima plaćena, što sve skupa iznosi oko tri milijuna dolara (otprilike 18 milijuna kuna).


Darrin je za sada rekorder po broju fakulteta u koje je primljen... izvor: screenshot thisisinsider.com

"Iskreno, već sam zaboravio na koje sam se sve fakultete prijavio. Samo sam se prijavljivao, prijavljivao i prijavljivao. Nisam više bio siguran kamo sam sve poslao svoje prijave pa kada su mi povratni mailovi počeli stizati pomislio sam: 'zar sam toliko poslao?'. Nakon toga ih je dolazilo samo još više i zasad su 83 odgovora tu", kazao je Darrin za ABC.

...Prijavio se na 20 fakulteta i upao na sve! A ako to nije dosta – dobio i besplatnu školarinu...


...Logičan potez: Student upisao ženski fakultet jer ne može pronaći djevojku...


Maturantova majka Bridget vrlo je ponosna na svog sina i vrlo sretna što je upao na gotovo sve fakultete kojima je uputio prijavnicu. Darrin za sada drži rekord u broju fakulteta na koje je primljen pa je s trona srušio Michaela Browna, maturanta koji je primljen na 20 fakulteta.Za kraj, maturant poručuje svim drugim mladima da budu uporni u onome što rade te da imaju malo vjere jer ako vjeruju da će na neki fakultet upasti, onda i hoće. Za sada se još nije izjasnio na kojem fakultetu želi započeti svoju akademsku karijeru.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock


rekorderupao na 83 fakultetaprijavnicematurantKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se