Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Planiraš kupanac na Jadranu? Ovogodišnjoj ljetnoj ponudi splitskog SC-a nećeš moći odoljeti (a i novčanik će ti biti zahvalan)

MojFaks | Laganini, 24.06.2020.Planiraš kupanac na Jadranu? Ovogodišnjoj ljetnoj ponudi splitskog SC-a nećeš moći odoljeti (a i novčanik će ti biti zahvalan)

Otvaranjem granica i popuštanjem restriktivnih mjera, počeli su se brojati domaći i strani turisti na našim plažama. Ako i vi planirate ljetni odmor, ma kako skroman bio, razmislite o ovoj ponudi.

Studentski centar Split krenuo je u turističku "kampanju"! Po prihvatljivim cijenama reklamira aranžmane u svojim hostelima Spinut i Kampus: za samo 90 eura možete noćiti u Splitu čak sedam dana, a ako želite polupansionsku uslugu to će vas koštati 125 eura.

Moderno uređeni hosteli nalaze se u neposrednoj blizini plaža, nudi se i svakodnevna room service usluga, ali i korištenje sportskih terena, parkirališta, dvorana i teretane. Na raspolaganju su vam i prostorija za druženje s igraćim konzolama i praonica rublja, dakle, sve što je i inače na raspolaganju stanarima ovih hostela.

Za više detalja i rezervaciju termina posjeti ovu primamljivu stranicu.

L.B./foto: okreninaljeto.com/galerija


SplitSC SplitljetnovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se