Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Popularni Jaques Houdek poželio sreću studentima – zaradio tisuće lajkova fotkom 'prije i poslije menze'...

MojFaks | Laganini, 01.10.2019.Popularni Jaques Houdek poželio sreću studentima – zaradio tisuće lajkova fotkom 'prije i poslije menze'...

Osim što je svim studentima poželio sreću na početku još jedne akademske godine, možemo dodati da ih je suptilno upozorio na kilograme koji bi se, peglanjem ikise, mogli polako početi skupljati 'oko struka'...

Već i ptice na granama znaju da se većina brucoša "malo popuni" nakon što otkriju čari menze, a posebice one 'brze' linije: pizze, zagrebački, pomfrit...sve za bagatelu! A o slasti da ne govorimo – kuglica sladoleda za malo više od kune, kolači za 3...pa tko tome može odoljeti!

Naš popularni pjevač Jaques Houdek našalio se na svoj račun podijelivši sličicu sa Facebook stranice A kaj sad? koja se na smiješan način dotakla baš ove teme."Prije i poslije faksa i klopanja u menzi" – stoji uz fotku ispijenog Gorana Bareta i punašnijeg Žaka. Pjevač je zaradio tisuće lajkova i brojne komentare hvale jer se našalio na svoj račun.

L.B./foto: Facebook@Jaques Houdek/A kaj sad?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se