Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentica iz Zagreba u gradu je ugledala bicikl koji su joj ukrali. Neki bi ga odmah odvezli, ali pogledajte njezinu reakciju - FOTO

MojFaks | Laganini, 28.05.2019.Studentica iz Zagreba u gradu je ugledala bicikl koji su joj ukrali. Neki bi ga odmah odvezli, ali pogledajte njezinu reakciju - FOTO

Od ljudi koje ne možemo shvatiti oni koji kradu bicikle mogu da idu na sam vrh liste. Nakon što je jedna splitska studentica ostala bez svog mezimca, desio se susret koji nije očekivala. Na ulici je srela svoj ukradeni bicikl i postupila drugačije nego što bi većina nas.

I dok bi mi pritrčali biciklu, oslobodili ga tj. ukrali vlastiti bicikl, ova studentica odlučila je lopovu (sada novom vlasniku) ostaviti poruku na bajku:

"Ej prijatelju, ovo je bicikla koja je meni ukradena oko Uskrsa ispred studentskog doma 'Šara'. Ako je hoćeš vratiti ili nešto, moj broj je. P.S. Zavidaj konuse. Ostavija si je otključanu mogla sam sist na nju i odvest se, daj bar lanac nabavi.", ispričala je studentica za Dalmatinski portal.

Foto: Dalmatinski portal

Splićanka je bicikl kupila po dolasku na studij u Zagreb kako bi lakše dolazila do fakulteta. Za Dalmatinski portal govori da je bicikl bio star i ne baš atraktivan, a koštao ju je tristotinjak kuna. No to nije utjecalo da po povratku s uskršnjih praznika u Zagreb, zatekne mjesto ispred doma gdje očekivala bicikl - prazno. Nakon nekog vremena pomirila se da ga neće pronaći i kupila novi, a kako govori svoj ukradeni bicikl ugledala je vezan ispred trgovine koja se nalazi blizu mjesta gdje je ukraden. I zašto ga nije ponovno uzela sebi?

"Ne znam je li moja bicikla sada u rukama lopova ili nekog tko ju je kupio. Uz to mi je nepotrebna jer imam novu. Napisala sam poruku uz to sam dodala što na njoj treba popraviti i neka kupi lanac jer će, ako ne zbog mene, ostati bez nje.", poručila je studentica.

A.Z.
Izvor: Dalmatinski portal
Foto: Unsplash @daniel_von_appen


krađa biciklastudentski domstudenticaporukavlasnikKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se