Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus

MojFaks | Laganini, 13.01.2017.Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus

Kućni ljubimci su pravo blago, a kada krenemo na studij u drugi grad uglavnom se moramo oprostiti s njima pa ih viđamo vrlo rijetko.

Ljubimci nam uvijek nedostaju, a jedan student je otišao korak dalje pa svog psa poveo sa sobom u grad gdje studira, unatoč zabrani koja ne dopušta držanje životinja u kampusu.

Sean i Willy očito ne mogu jedan bez drugoga, a to je Sean i pokazao kada je svog čupavog frenda poveo sa sobom na faks u Oregon. Ovaj 20-godišnji student je "oteo" svog psa iz obiteljskog doma i odveo ga da živi s njim u gradu u kojem studira kako bi svojim novim prijateljima pokazao svog ljubimca.


Izvor: Twitter/Buzzfeed

Njegov pas Willy je 7-godišnji škotski ovčar, a Sean ga je pokušao "oteti" i prošli semestar samo što su ga roditelji uhvatili i totalno poludjeli. No, student se zeznuo jer je krivo procijenio pa je smatrao da mama i tata neće poludjeti na ovu njegovu "genijalnu" ideju.

"Tata se totalno razbjesnio, dok si živio kod kuće zaboravljao si ga hraniti", napisala je studentu mama u poruci, a roditelji su bili dodatno ljuti jer su smatrali da će Willyju nedostajati njihov drugi pas. Willyjev izlet na fakultetu  trajao je samo tjedan dana, a Sean je smatrao da mu je imao sve što mu treba – od igračaka pa do hrane.Sean kaže da mu je smiješno što je njegov tata još uvijek ljut zbog cijele situacije, ali mu je ipak najbitnije da je Willy sretan.

Ivana Petrić
foto: Twitter/Buzzfeed


studentpaskućni ljubimacKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se