Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti osmislili donje rublje koje štiti vaše spermiće od zračenja

MojFaks | Laganini, 17.03.2016.Studenti osmislili donje rublje koje štiti vaše spermiće od zračenja

Kolege jačega spola, jeste li znali da zračenje mobilnih telefona može negativno utjecati na vaše 'plivače'?

Mudri kakvi jesu, studenti su osmislili "Kronjuwelen" donje rublje (donje rublje "Kraljevski dragulji") koje štiti muškarce od zračenja mobilnih telefona koje može smanjiti broj spermića.

Izraelska studija novijeg datuma pokazala je da elektromagnetsko zračenje iz telefona može oslabiti plodnost muškaraca. Kako bi se zaštitili od ove neželjene nuspojave, studenti diplomskog studija iz Poslovne škole u Munchenu osmislili su bokserice od materijala koji je protkan srebrnim nitima koje blokiraju radijaciju.


foto: Kronjuwelen

Profesor visokofrekventne i mikrovalne tehnologije Peter Pau izjavio je o ovom inovativnom proizvodu sljedeće: "Srebro je nježno za kožu, a nudi i određeni stupanj zaštite protiv radijacije."


foto: Kronjuwelen

Inovatori su Peer-Boy Matthiesen (34), Daniel Herter (31), Nick Piepenburg (31) i Berno Delius (31) koji su svi diplomirali na ovoj poslovnoj školi. Svi su izjavili da svakodnevno nose ovo donje rublje ispod hlača.

"Početna prodaja obećava, a zarada je dovoljna da nastavimo s našim projektom. Radimo to iz ljubavi", izjavio je Piepenburg.

Potražite ih ovdje.

L.B./izvor: Mirror.co.uk
foto: Pixabay, Kronjuwelen


Kronjuwelendonje rubljemobilni telefonielektromagnetsko zračenjeplodnostKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se