Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Suluda kupka: Studentice napunile kadu makaronima sa sirom i okupale se

MojFaks | Laganini, 05.04.2017.Suluda kupka: Studentice napunile kadu makaronima sa sirom i okupale se

Makaroni ili tijesto sa sirom omiljeno je jelo mnogima, a osim što ga je lako napraviti, očito može poslužiti i u neke druge svrhe što su pokazale dvije cimerice.

Studenti imaju najluđe ideje pa su tako cimerice Madison Harper i Ashley Randall sa Sveučilišta Oklahoma priredile same sebi neobičnu kupku. Naime, djevojke su u kadu ubacile makarone sa sirom kao da je ovo jelo uobičajena bath bomb.

Njihova treća cimerica Anne Henry Maggio sve je to fotografirala te objavila na Twitteru, a kaže da su cure došle na tu ideju povodom Interne fore nakon što je Ashley rekla da će napraviti 10 lonaca s tijestom na što ju je cimerica zezala da se bolje okupa u pašti.

...Ništa bez toćanja: studentica napravila kadu od plastične kutije...


...Gnjusne navike: Odvratne stvari koje radimo svaki dan...


Čini se da je Ashley to doslovno shvatila pa priredila sebi i cimerici sirnu bombu za kupanje. Studentice su za ovu kupku iskoristile 56 kutija Kraft makarona sa sirom, a korisnici Twittera su bili podijeljenog mišljenja jer neki smatraju da je odvratno to što su napravile dok ih drugi podržavaju.


Kadu su napunile s 56 kutija makarona sa sirom... foto: Twitter@Anne Henry MaggioNa pločicama su napisale "Pošalji gole fotke"... foto: Twitter@Anne Henry MaggioNeki korisnici Twittera smatraju da je postupak cimerica odvratan... foto: Twitter@Anne Henry Maggio

Kako god bilo, čini se da ove studentice nemaju problem s bacanjem hrane.

Ivana Petrić
izvor: Mashable
foto: Twitter/Mashable


makaroni sa siromsirkupkakadaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se