Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

[FOTO] Urnebesna poruka roditelja susjedima: 'Nismo se nadali da će kćer diplomirati pa slavimo još glasnije'

MojFaks | Laganini, 06.10.2017.[FOTO] Urnebesna poruka roditelja susjedima: 'Nismo se nadali da će kćer diplomirati pa slavimo još glasnije'

Prije tuluma ili proslave u stanu uvijek je pristojno o tome obavijestiti susjede. Tako znamo da nam vjerojatno neće kucati ili pozvati policiju. Zna to i ova obitelj u kojoj se gromoglasno slavila neočekivana diploma jedne članice.

Na jednom beogradskom stubištu osvanula je poruka za susjede, a ona je ujedno izašla i na Facebook stranici Dnevna doza lepog. U poruci susjedima roditelji se unaprijed ispričavaju susjedima zbog buke jer će navečer uslijediti proslava kćerine diplome.

...Vrh oglas: 'Prodajem sinov indeks, četiri godine star, kao nov'...


...'Stavljajte profilne s dečkima da ne muvam džabe': Beogradski student urnebesnom objavom nasmijao regiju...


...Koja legenda: Tata originalnim poklonom 'istrolao' sina koji je tek diplomirao...


Ono što je nasmijalo sve koje su vidjelu ovu poruku jest da roditelji poručuju da je riječ o iznenadnom slavlju jer je Nevena konačno dobila diplomu u ruke, a budući da ni oni to nisu očekivali – zato toliko i slave. Ako je dakle i bilo sumnji koje su morile tatu i mamu, one su sada rasplinute jer je kćer konačno došla do diplome!Ispod simpatične i humoristične poruke netko od susjeda je napisao "čestitamo" što znači da je slavlje sigurno dobro prošlo.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Dnevna doza lepog


poruka susjedimaporukadiplomatulumKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se