Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urnebesno: Student nije imao čime izmjeriti mikrovalnu pa to napravio bocama votke

MojFaks | Laganini, 14.04.2017.Urnebesno: Student nije imao čime izmjeriti mikrovalnu pa to napravio bocama votke

Snalažljivost je osobina koja dobro prolazi na faksu, a kada se tome doda i maštovitost dobije se recept za pravi urnebes. Ovo o čemu pričamo je idealno ilustrirao jedan student koji nije imao metar za mjerenje pa se poslužio onime što je prvo našao.

Mat George je 21-godišnji student sa Sveučilišta Arizona, a svojim mjerenjem mikrovalne pećnice koju je htio prodati je izmamio osmijeh na mnoga lica s društvenih mreža. Naime, njegova sestra je ostavila mikrovalnu u njegovoj domskoj sobi još na ljeto.

...Prava snalažljivka: Studentici špageti poslužili kao olovka...


Mat joj je više puta rekao da ju odnese jer mu smeta na što se ona oglušila pa je mikrovalnu odlučio prodati preko oglasnika. Svoj oglas je stavio na Internet te rekao da mu se zainteresirani jave privatnom porukom.


Izvor: Buzzfeed

Za kupovinu mikrovalne bio je zainteresirana studentica Rachel Sakelaris pa je studenta pitala koje su dimenzije mikrovalne. Snalažljivi Mat kod sebe nije imao metar pa ju nije mogao izmjeriti, ali umjesto toga je koristio boce votke.


Izvor: Buzzfeed

Njegov potez je Rachel toliko nasmijao da je Matovo mjerenje podijelila na Twitteru gdje su ove boce votke postale instant zvijezde baš kao i mikrovalna.

Ivana Petrić
foto: Twitter@rachelsakk


votkabocamjeritimikrovalnaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se