Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nova pjevačica grupe Colonia i bivša stanarka 'Save' otkrila: 'U domu mi se posebno sviđalo zajedništvo'

MojFaks | Nakon predavanja, 19.06.2017.Nova pjevačica grupe Colonia i bivša stanarka 'Save' otkrila: 'U domu mi se posebno sviđalo zajedništvo'

U grupi Colonia više ne 'caruje' Indira Levak jer je na pjevački tron zasjela 25-godišnja Ivana Lovrić. Ono što je nama posebno zanimljivo u životopisu nove pjevačke zvijezde jest činjenica da je dvije godine živjela u studentskom domu 'Stjepan Radić'.

Mlada i atraktivna Ivana preuzela je mikrofon u Coloniji pa će vjerni obožavatelji slušati "Ti da bu di bu da" u drugačijem izdanju. Do sada su se mediji već raspisali o Ivaninom izgledu i vokalnim sposobnostima, ali do sada niste mogli pročitati da je Ivana za vrijeme studentskih dana živjela u domu na Savi.


Foto: Instagram@ilovrich

Studirala je elektrotehniku na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a prve dvije godine otkada se iz Drniša preselila u metropolu živjela je u studentskom domu Stjepan Radić, baš poput drugih studenata. Upravo zato smo pitali Ivanu po čemu će pamtiti dom te kakvo joj je cjelokupno iskustvo s ekipom sa Save. Naime, ona ima samo riječi hvale.

...Njen život nije siv: Studentica Mia polako, ali sigurno osvaja domaću scenu...


...Cajke su znak nedostatka glazbenog ukusa: Ovi dečki s Muzičke akademije znaju što je dobra glazba...


"Dom će mi ostati u jako lijepom sjećanju jer sam upoznala divne ljude s kojima sam ostvarila divna prijateljstva. Najviše mi se sviđalo to neko zajedništvo koje smo imali. U bilo kojem trenu si mogao pokucati nekom na vrata i pitati stvar koja ti je trebala"
, otkrila nam je Ivana.


Ivanu je prvu zamijetio Luka Nižetić

Karijeru ove 25-godišnjakinje zasigurno će pratiti obožavatelji Colonije, a mi joj želimo puno uspjeha u novoj karijeri.

Ivana Petrić
foto: Instagram@ilovrich


Coloniapjevačicadom SavaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se