Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom HSA

Novčanik vam je prazan? Donosimo popis možda neobičnih, ali učinkovitih načina kako štedjeti tijekom studija

Objavljeno 31.10.2018.

Tijekom studija mnogi studenti štede za različite stvari pa tako neki planiraju putovanja, drugi skupljaju novce za tečajeve, a treći nažalost ne znaju ni kako početi. No, postoji nekoliko neobičnih, ali učinkovitih načina kako štedjeti dok ste na fakultetu.

DriveInkino Zagreb se vraća u grad: dašak američke tradicije gledanja filmova iz automobila

Objavljeno 25.04.2016.

U Zagrebu će se 30. travnja, 1., 7. i 8. svibnja na poligonu 'Kockica' održati četvrto zaredom 'DriveINkino Zagreb'.

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja projekt 'VIŠE OD STUDIRANJA'

Objavljeno 19.10.2015.

Novi projekt Hrvatske Studentske Asocijacije (HSA) osmišljen je kako bi olakšao početak studija svim brucošima Ekonomskog fakulteta i objasnio im sve mogućnosti razvijanja njihovog školovanja.

Pogledajte filmove u Drive-in kinu na Kockici!

Objavljeno 04.04.2014.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, Hrvatska studentska asocijacija (HSA) ponovno je odlučila organizirati projekt – Drive-in kino koji doprinosi kulturno-zabavnoj ponudi grada Zagreba i potpuno je besplatan za posjetitelje.

Humanitarna iksica – nova akcija Hrvatske studentske asocijacije

Objavljeno 13.05.2013.

Članovi Hrvatske studentske asocijacije su organizirali humanitarnu akciju 'Humanitarna iksica' na kojoj će se prikupljati hrana za nezbrinutu djecu.

Dani EU: Hrvatski student / europski poduzetnik

Objavljeno 04.05.2012.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) u suradnji sa Ministarstvom vanjskih i europskih poslova (MVEP)u sklopu Europskog tjedna, trinaestu godinu za redom organizira projekt pod nazivom Dani EU. Ovogodišnja tema je „Hrvatski student / europski poduzetnik“, a održat će se od 07. do 09. svibnja 2012. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se