Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom PBF

Volite okus hmelja? Odlično, jer se za sve pivopije na PBF-u organiziraju Dani piva

Objavljeno 24.04.2019.

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i ove se godine održava vrlo zanimljiv event. Riječ je o Danima piva, a posjetitelji će moći saznati sve o proizvodnji ovog, već stoljećima omiljenog, hladnog napitka.

Zdrava, eko i totalno drugačija: Čokolada studenata zagrebačkog PBF-a ide u London

Objavljeno 08.11.2017.

U Londonu će 21. i 22. studenoga biti održano međunarodno natjecanje studentskih ekipa u izradi eko-inovativnih prehrambenih proizvoda. Hrvatsku će predstavljati peteročlana ekipa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

[FOTO] Što se događa s menzom PBF-a? Naručio i platio kranjske – a na tanjuru dobio ovo! Student tvrdi da je hrana sve gora

Objavljeno 19.10.2017.

Dobro, priznajemo, nije da se radi o dodatnim neželjenim proteinima raznih vrsta kukaca, ali svejedno je neugodno iznenađenje kad platite jedno, a pod vilicu i nož vam padne nešto sasvim drugo...

Proširite vinske horizonte: Studenti organiziraju Dane vina na PBF-u

Objavljeno 24.04.2017.

O najpoznatijim vinskim sortama, odabiru kvalitetnog vina te deklaracijama svaki vinoljubac ili onaj tko će to tek postati može naučiti više na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Zakoračite u poslovni svijet uz Starter+ konferenciju

Objavljeno 11.04.2016.

Nakon iznimno uspješnog prvog dijela Starter konferencije, na kojem su brojni studenti, na 4 fakulteta sveučilišta u Zagrebu, imali priliku iz prve ruke saznati sve što ih je ikad zanimalo o ulasku u poslovni svijet, udruga eSTUDENT želi istu priliku dati onima koji su to možda propustili.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se