Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom faze

Prijaviti ili odjaviti? Faza pripremanja za ispit kroz koje prolazi svaki student

Objavljeno 13.01.2017.

Studenti suosjećaju s Balaševićem dok pjeva 'Ne volim januar' jer iskreno rečeno, ni studenti ga ne vole. Razlog tome je pripremanje ispita za veljaču koje je već odavno trebalo početi. Ako se još uvijek niste pokrenuli to znači da niste došli ni do faze broj jedan.

Metoda Leonarda da Vincija: naspavajte se sa samo par sati sna

Objavljeno 01.03.2016.

Metoda spavanja u različitim fazama često se povezuje s jednim od najgenijalnijih umjetnika, naučnika i inovatora na svijetu – 'renesansnim čovjekom' Leonardom da Vincijem.

Kako postati uspješan znanstvenik?

Objavljeno 12.05.2015.

Budući da se nove spoznaje u znanosti pojavljuju brzo i u velikom opsegu, od sveučilišnih nastavnika očekuje se da osim bavljenja nastavom i stručnom djelatnošću budu i uspješni znanstvenici. Na taj način postaju osposobljeni svojim studentima prenijeti najnovija znanja i vještine.

Kak' je bilo sinoć vani: 15 stupnjeva pijanstva

Objavljeno 07.05.2015.

I? Kak' je bilo sinoć?

Nikad više neću pit': sve faze mamurluka

Objavljeno 29.04.2015.

Kažu da slika govori više od tisuću riječi, a u ovom slučaju to je istinito. Ako ste se ikada probudili pijani i mamurni od noći prije, jedan pogled na ove fotke nasmijat će vas ili rasplakati – ovisno kako je gadno bilo.

Nije uvijek med i mlijeko: 3 faze svake uspješne veze

Objavljeno 22.12.2014.

Za uspješnu vezu morate proći kroz ove tri faze. Bez obzira jesi li solo igrač, u ‘friškoj’ ili dugogodišnjoj vezi, dobro je znati da svaka veza mora proći kroz tri ključne faze kako bi bila uspješna i potrajala što dulje...

Faze očaja kad ne naučiš za ispit – u 10 koraka

Objavljeno 08.09.2014.

Kome se nije dogodilo (barem nekoliko) puta? Zvijezde nisu bile na tvojoj strani, nije ti se dalo, baka te baš taj vikend htjela vidjeti, baš u tom periodu održavao se tvoj omiljeni festival…kao da je uopće bitno?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se