Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom obrok

Ove godine bez toplog obroka: 23 kune premalo restoranu koji je dosad hranio studente

Objavljeno 27.09.2019.

Oswim što svake godine muku muče s pronalaženjem iole povoljnog studentskog smještaja i kao ozebli čekaju realizaciju dugo očekivanog studentskog doma, ove će godine dubrovački studenti morati 'razbijati glavu' još jednim problemom...

Radnica kantine dobila otkaz nakon što je studentu bez novca dala obrok

Objavljeno 03.06.2019.

Radnica kantine otpuštena je nakon što je učeniku srednje škole u New Hampshireu u SAD-u dala ručak iako nije imao novca za obrok.

'Papajte' fino tijekom faksa: Studentski vodič kroz ukusne obroke za one s tankim budžetom i malim hladnjakom

Objavljeno 06.09.2018.

Tijekom fakulteta mnogim studentima kuhanje postane omiljeni hobi i opuštanje dok je drugima muka jer više ne znaju što skuhati, a i realno gledano – hrana je sve skuplja. Srećom, postoje studentske menze gdje dnevno tisuće studenata objeduje, ali ponekad menza nije izbor te studenti sami moraju posegnuti za kuhačom.

Ne, ne valja ni pohano: Studenti najvećih sveučilišnih gradova savjetuju što POD SVAKU CIJENU izbjegavati u njihovim menzama

Objavljeno 05.03.2018.

Menze su nezaobilazna stanica za većinu studenata koji se nalaze na svom putu visokog obrazovanja. Kao što znamo, u menzama se klopa za manje love što je idealno za studentski džep, a osim što neki ondje imaju omiljenu hranu, postoje obroci koje studenti izbjegavaju u širokom luku.

Desert na početku obroka – trik za mršavljenje!

Objavljeno 09.12.2014.

Sljedeći put u menzi prvo pojedite ledeni vjetar ili kokos kocku, a tek se onda bacite na pizzu ili tjesteninu s grahom. Stručnjaci tvrde da je to pun do vitkije linije.

80 lipa kava: a koliko političari plaćaju ručak u menzi?

Objavljeno 26.09.2014.

Ako ste upravo pojeli kroasan iz menze za kunu i četrdeset i četiri lipe i pomislili kako ste dobro prošli – provjerite koliko političari plaćaju kavu i ručak u svojoj menzi. Obzirom na zastupničke plaće, čovjek bi pomislio da si mogu priuštiti obrok koji nije ‘subvencioniran’…

Iako smo sve 'povezaniji' tehnologijom, sve češće ručamo sami

Objavljeno 08.08.2014.

Iako je blagovanje oduvijek bila društvena aktivnost pa je koji ukusan zalogaj uvijek zabavnije pojesti kad stol i hranu dijelimo s drugima (članovima obitelji, prijateljima, čak i strancima), aktualna istraživanja pokazuju da ljudi sve više obroka jedu sami.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se