Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom useljenje

Ove godine useljavanje u IZVANREDNIM terminima: Već ovaj tjedan možeš se raskomotiti u svojoj domskoj sobici

Objavljeno 28.08.2020.

Studenti koji koriste ljetni smještaj, mogu početi s prenošenjem svojih stvari u sobu koja će im biti dom u predstojećoj akademskoj godini.

'Korona-nadopune' domskoga reda: SC uveo pravila ponašanja u IZVANREDNIM okolnostima, ali i novi način naplate stanarine

Objavljeno 26.08.2020.

Studentski centar u Zagrebu objavio je Pravilnik o domskom redu u kojemu se nalazi nekoliko noviteta ubačenih uslijed novonastalih okolnosti koje je donijela pandemija koronavirusa.

TRAŽI SE PEPELJUGA SA SAVE: Ostavila 9 pari obuće u domskoj sobi! FOTO

Objavljeno 02.10.2019.

Studentske grupe domova na Facebooku, služe mnogim stvarima. Tako je u popularnoj grupi 'Save' objavljena fotka putem koje se traži moderna Pepuljuga, koja je u staroj sobi ostavila ne jednu cipelicu, već čak devet pari cipela!

Studentski centar Split: Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na učenički smještaj!

Objavljeno 10.09.2019.

Na stranicama SC-a Split izašle su informacije o prijemu i potrebnoj dokumentaciji za useljenje u Učenički dom Split. Obavijest se odnosi na sve studente koji su prema Konačnim rezultatima natječaja za smještaj u studentske domove ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu Split. 

Poznato otkada će studenti moći useliti u svoje domove: Pogledajte koji su to datumi

Objavljeno 27.08.2019.

Kao što je i najavljeno pretprošli tjedan, studenti koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u gradu Zagrebu, useliti u svoje studentske domove mogu već za nekoliko dana.

Opet spuštena bodna granica: Provjerite jeste li ipak ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Objavljeno 20.11.2018.

Prije otprilike dva tjedna, Studentski centar u Zagrebu posljednji put je spustio bodnu granicu za dobivanje smještaja u domu, a sada se to ponovno dogodilo. Ovoga puta granica je spuštena na 1 343 boda.

Jeste li na listi 'sretnika'? SC spustio bodnu granicu za useljenje u zagrebačke studentske domove

Objavljeno 09.11.2018.

Studentski centar u Zagrebu spustio je bodnu granicu za useljenje u studentske domove pa sada broj bodova iznosi 1 350.

Studenti uselili u nove paviljone riječkog Kampusa: zavirite u studentske sobe

Objavljeno 22.09.2016.

U utorak 20. rujna 2016. godine na Sveučilišnom kampusu na Trsatu u Rijeci svečano je obilježeno useljavanje prvih studenata u objekte studentskog smještaja dovršene ovoga ljeta.

Kaos u obnovljenim domovima: radovi traju, namještaj se raspada...

Objavljeno 07.01.2016.

Iako je useljavanje najavljeno od 4. siječnja, u neke rekonstruirane paviljone studenti nisu mogli ući, a oni paviljoni koji su bili spremni za useljavanje novih stanara nisu u potpunosti opremljeni.

Foto: Iznenađenje prilikom useljenja u studentski dom

Objavljeno 31.08.2013.

Studenti koji su uspjeli dobiti mjesto u studentskom domu ovih dana upravo useljavaju u svoje sobe. Popularna Sava, Šara, Cvjetno... studenti iz svih krajeva Lijepe naše, ali i susjednih zemalja, upoznaju se s prostorom koji će idućih godinu dana biti njihov novi dom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se