M. P. u Akademska četvrt

Splitski studenti podijelili svoje prve dojmove o novoj menzi: „Ovo je stvarno san snova“

Snimili su videozapis za TikTok na tu temu.

4. listopada 2023 12:39
Nova splitska menza

Nova splitska menza Foto: Studentski Centar Split/Facebook

Prije nekoliko dana, u Splitu, je službeno otvoren novi studentski restoran „S.O.S.“, a studenti su od ponedjeljka imali priliku probati razne delicije koje se spremaju u bogato opremljenoj kuhinji ove moderno uređene menze.

vezano Nova splitska menza Vijesti U Splitu službeno otvorena nova menza! Moderni restoran u industrijskom stilu

Studenti koji vode službeni TikTok profil Studentskog centra u Splitu ispitali su dojmove onih studenata koji su degustirali jela, a za videozapis su podijelili svoje prve doživljaje. Prva ispitana studentica je oduševljena novom menzom: „Sviđa mi se prostor, jako je prozračno i sviđa mi se što je blizu fakulteta. Pogotovo u situacijama kada sam u žurbi i ne stignem jesti kod kuće, hrana mi se svidjela i stvarno nemam ništa za prigovoriti.“.

Drugi student smatra da je otvorenje te menze riješilo sve probleme jer prije toga nisu imali niti jednu u blizini, a nova menza je za njega „san snova“. Takvo mišljenje dijele i ostali ispitani studenti, a dodali su i da je hrana stvarno savršena.

 

@studentski_centar_split S početkom nove akad. godine otvorili smo novi studentski restoran S.O.S., a ovo su prvi dojmovi! #studentskizivot #scst #studentslife #universityofsplit #split #fyp ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Još vijesti