V.F. u Karijera

Donosimo ti novu ponudu najzanimljivijih studentskih poslova: Satnica od 8 eura za vođenje društvenih mreža i 7 eura za posao promotora

Baci oko na novu ponudu studentskih poslova.

18. rujna 2023 11:23
Nova ponuda studentskih poslova

Nova ponuda studentskih poslova Foto: Canva

Tražiš studentski posao po odličnoj satnici? Na pravom si mjestu. Kao i uvijek, donosimo ti pregled sjajnih studentskih poslova po izvrsnim satnicama. Ponuda je raznovrsna, a može se pronaći za svakoga ponešto i to u četiri velika hrvatska grada.

Zagreb

Hodajuće reklame traže promotore za outdoor promocije u Zagrebu. U potrazi su za osobama koje su komunikativne i vole biti u pokretu. Radno vrijeme je u potpunosti fleksibilno, što je za studente idealno, a očekivano trajanje posla je na duži vremenski period. Satnica iznosi 5,40 eura. Zainteresirani se mogu prijaviti na mail posao@hodajuce-reklame.hr uz naznaku „Prijava za promotora – Zagreb“.

Obrt za frizerske usluge Hair concept with Diana je u potrazi za studentom koji će se baviti marketingom na društvenim mrežama. Posao uključuje izradu web stranice, suradnju s influencerima i povremene administrativne poslove. Satnica iznosi čak 8 eura po satu, a radi se isključivo iz salona. Radno vrijeme je prema dogovoru, a od potrebnih znanja se navodi uređivanje videa. Studenti se mogu prijaviti na mail dijanacancar@gmail.com.

Split

MPG poziva zainteresirane studente/ice da se prijave i pridruže timu promotora za premium brend internacionalnog klijenta. Traže se kandidati koji su timski igrači sa organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nude mogućnost zaposlenja preko cijele godine.

Student/ica mora obavezno imati minimalno 21 godinu, a vozačka B kategorije je poželjna. Posao uključuje 5 do 12 smjena tjedno, a po smjeni se radi 3 sata. Jutarnje smjene se rade između 7 i 15 sati, a popodnevne između 15 i 22 sati. Smjene mogu uključivati putovanja u različite gradove po Dalmaciji. Student bira jutarnji ili popodnevni rad, a poželjno je raditi i obje smjene u danu.

Cijena sata iznosi 7 eura. Obujam posla je od 60 do 140 sati mjesečno. Student/ica ima na raspolaganju službeni auto. Uz to, student za sat vremena provedenih u vožnji ima naknadu od 3,5 eura.

Zainteresirani se mogu javiti na telefon 091 345 6784 ili na e-mail e.martinic@mpg.hr. U prijavi je potrebno napisati: prijava za posao promotora Split ***CV i priložiti fotografiju.

Bio kruh d.o.o. traži studenta za prodaju kruha i kolača od eko sastojaka u prodavaonici, subotom od 7 do 13 sati. Početak obavljanja posla je 23. rujna, a radi se isključivo subotom. Satnica iznosi 6,10 eura. Studenti se mogu prijaviti na 098 988 3779.

Osijek

Redit Solvex d.o.o. traži studente koji će radi kao agenti teleprodaje. Posao uključuje komunikaciju s novim korisnicima, prezentaciju, savjetovanje i prodaju telekomunikacijskih usluga te popratne administrativne poslove.

Iskustvo u telekomunikacijama ili sličnim poslovima je prednost ali ne i uvjet. Od osobe se očekuje da je ambiciozna, proaktivna, fleksibilna, voljna naučiti nešto novo, orijentirana na rezultate i kvalitetu, voli komunicirati, posjeduje izvrsne komunikacije vještine i minimalno osnovno znanje rada na računalu.

Satnica iznosi 6 eura, a radno vrijeme je od 8 do 16 sati. Prijave su moguće na e-mail ured@reditsolvex.com.

Donjogradska Caffeterija je u potrazi za dva studenta koji će raditi kao konobari. Opis posla uključuje ispomoć u lokalu, pranje čaša, pripravu kave i posluživanje gostiju, izdavanje računa i naplatu, održavanje higijene lokala i druge poslove konobara. Od uvjeta se ističu iskustvo u konobarenju, prilagodba radu u timu i odgovornost. Satnica iznosi 7 eura.

Također, radi se puno radno vrijeme, sve dane u tjednu u osmosatnim smjenama kroz radno vrijeme koje je od 7 do 23 sata. Zainteresirani trebaju za prijavu doći osobno u kafeteriju uz obaveznu prethodnu najavu na 097 722 0431.

Rijeka

Adria Mia d.o.o. traži dva studenta za radno mjesto prodavača. Posao se obavlja tijekom cijele godine, a radi se u smjenama po dogovoru. Satnica iznosi 6,50 eura. napominju kako se blagdanom i noću ne radi. Studenti se mogu javiti na mail posao@adriamia.hr, a moraju poslati svoj životopis.

Spicy lab d.o.o. traži dvoje ili troje studenata koji će raditi kao konobari ili pomoćni radnici u kafiću na otvorenom u Opatiji. Radno vrijeme je fleksibilno, a radi se osam sati na dan. Cijena satnice iznosi 7,50 eura. Od studenata se očekuje barem minimalno poznavanje posla konobara, a mogu se javiti na broj telefona 095 3671647.

Još vijesti