P.S. u Karijera

Traži se student više na Adventu! Donosimo ponudu aktualnih poslova uz satnice i do 80 kuna

Advent je idealno vrijeme za studente koji žele zaraditi novac u kratkoj pauzi između predavanja i učenja.

5. prosinca 2022 13:09
Stanarine u pojedinim studentskim domovima pojeftinile za lipu.

Stanarine u pojedinim studentskim domovima pojeftinile za lipu. Foto: RomanR via Shutterstock

Advent traje već nekoliko dana i to diljem cijele Hrvatske! Upravo zato se traži student više na adventskim poslovima, pogotovo na području glavnog grada gdje je advent i najglamurozniji.

Nude se raznoliki poslovi, no najzanimljiviji su ipak oni gdje je u pitanju ugostiteljstvo, s obzirom na opis posla i ponuđenu satnicu. No, to ne znači da poslova nema, kao i njihovih dobrih ponuda jer ih zaista ima pa smo izdvojili najzanimljivije u čak četiri hrvatska grada!

Zadar

Advent traje i u Zadru! Upravo zbog toga, tamo se traži konobar više koji će posluživati hranu i piće za satnicu od 30 kuna.

U pitanju je tvrtka DIREKT DVA, a zainteresirani se mogu javiti na broj 095 862 0001, dok se ostale informacije nalaze ovdje.

Zagreb

Najveća ponuda studentskih poslova se, naravno, nalazi u Zagrebu. Za početak, na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu nalazi se oglas poznatog nam Hotela Jagerhorn koji traži osobu za rad na šankom u ugostiteljskim kućicama za satnicu od 35 kuna. Oni kojim se sviđa ovaj oglas mogu se javiti na mail career@hotel-jagershorn.hr.

Nadalje, Magnia, objekt s talijanskim delikatesama, traži studente blagajnike. Potrebno je raditi do kraja 12. mjeseca ili i duže, dok se na Badnjak i Staru Godinu radi do 15 sati poslijepodne.

Zainteresirani se prijavljuju na mail info@mangia.hr, a ostale informacije su dostupne u Facebook grupi „Tražim/nudim studentski posao“ gdje se oglas i nalazi.

Na Europskom trgu je potreban student za sakupljanje čaša sa stolova tijekom adventa. Radi se svakim danom od 18 do 24, a osim u grupu „Tražim/nudim studentski posao“, prijaviti se možete na telefonski broj: 099 278 2221.

Za 150 kuna po danu mogu zaraditi svi koji žele biti Djedovi Božićnjaci, barem na tih nekoliko sati. U pitanju je radno vrijeme od 16 do 20 na lokaciji Family Malla na Jankomiru, a zainteresirani se prijavljuju na telefonski broj 091 237 8433.

Trogir

Djed Božićnjak i Sveti Nikola potrebni su i u Trogiru. Postoje i uvjeti, a to je da je u pitanju muški, visoki student koji će sudjelovati na dječjem zabavnom programu. U pitanju je satnica od čak 80 kuna, a visoki studenti prijavljuju se na animacija.twister@gmail.com s naznakom TROGIR.

Šibenik

Studentski centar Šibenik na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio oglas za konobara. JOLLY EKO traži osobu za posluživanje pića od 15.12. do 15. siječnja iduće godine. U pitanju je satnica od 33 kune, a studenti se javljaju na mail kadrovska.sluzba@jolly-jbs.hr.

Još vijesti