M. P. u Laganini

Srpska influencerica o visokim cijenama na Jadranu: „Što se sve može raditi za 10 eura u Rovinju?“

Prikupila je više od milijun pregleda.

5. rujna 2023 14:44
Influencerica je na šaljivi način prikazala realnost cijena u Rovinju

Influencerica je na šaljivi način prikazala realnost cijena u Rovinju Foto: TikTok/likedajana/Screenshot

Već i ptice na grani znaju da su cijene na Jadranu visoke, a mnoge je strah da će, upravo zbog toga, izgubiti dio turista sljedeće turističke sezone.

Šteta je već napravljena, a iznajmljivači su pokušali sanirati štetu i spasiti barem jedan dio sezone. Cijene na Jadranu su glavna tema i na društvenim mrežama, a kreatori sadržaja su odlučili uzeti svoj dio kolača i objavljivati šaljive videozapise na tu temu.

 

@likedajana Kad me rodbina prvo pita: Je l’ skupo u Rovinju? 🤣 #rovinj #istra #more #plaza #fyp #fy #hrvatska #croatia ♬ original sound - Dajana 👩‍💻

 

Srpska influencerica Dajana ljetovala je u Rovinju koji se smatra jednim od najskupljih turističkih gradova u Hrvatskoj. Inspirirana visokim cijenama, odlučila je snimiti videozapis na temu: „Što se sve može raditi za 10 eura u Rovinju?“, a snimka je prikupila više od milijun pregleda.

Dajana je na šaljivi način pokazala što se sve može raditi, a poruka je svima bila jasna. U videozapisu je bacala kamenčiće, grlila stablo i zamišljeno sjedila na klupi. U opisu ispod videozapisa je dodala komentar: „Kad me rodbina pita je li skupo u Rovinju“, a time su svi shvatili kakve cijene vladaju u Rovinju. U komentarima se javilo bezbroj korisnika koji su prihvatili šalu, a jedan od njih se našalio da se za besplatno može i kupati.

Još vijesti