P.S. u Postani student

Veterinarski fakultet u Zagrebu održava prvi simpozij – budući studenti veterine, podržite ih!

Prvo izdanje simpozija „Veterinarska medicina i jedno zdravlje“

4. srpnja 2023 11:32
Studenti veterine

Studenti veterine Foto: Canva

Veterinarski fakultet u Zagrebu za svoje sadašnje, ali i buduće studente donosi lijepe vijesti! Naime, po prvi puta organiziraju alumni simpozij pod nazivom „Veterinarska medicina i jedno zdravlje“ kojeg organizira Udruga diplomiranih studenata i prijatelja veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska veterinarska komora.

Simpozij će biti namijenjen svim zainteresiranima, a pogotovo sadašnjim i budućim studentima veterine koji će tamo moći steći nova znanja i broje druge vještine koje navodi Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na svojem Facebook profilu.

„Nadamo se da će ovakav način umrežavanja i edukacijskog iskoraka od strane AMAC-VEF-a sudionicima simpozija pomoći u stjecanju novih znanja, podizanju nivoa poslovnog uspjeha, kao i povezivanju s potencijalnim partnerima, suradnicima i kolegama unutar profesije“, napisali su.

Predavanja će održavati stručnjaci

Simpozij će se održati 14. i 15. srpnja ove godine, a može poslužiti kao izvrsno iskorišteno slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika na kojem će studenti steći nova znanja i vještine.

Održavat će se u prostorima Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a predavanja će držati stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije, SAD-a i Španjolske koji će pričati o konkretnim primjerima iz vlastitih praksi što će uvelike značiti sadašnjim i budućim studentima. Ne samo to, Veterinarski fakultet se nada i proširenju te stvaranju novih kontakata za dobrobit fakulteta, ali i svakog studenta, budućeg veterinara ponaosob.

 

Još vijesti