P.S. u Vijesti

Rezerviraj iduću srijedu za odlazak u Cinestar! Cijene ulaznica za sve filmove će biti na VELIKOM popustu

Cinestar ponovno uvodi jednodnevnu pogodnost u vidu akcije na ulaznice

25. kolovoza 2023 10:24
Kinodvorana

Kinodvorana Foto: Canva

Cinestar ponovno ima odlične akcije koje vrijede za sve skupine – djecu, studente, odrasle osobe i umirovljenike! Naime, Cinestar tijekom godine često nudi pogodnosti kojima su ulaznice za filmove jeftinije nego inače, a jedna takva akcija najavljena je i za iduću srijedu, točnije, 30. kolovoza.

Objavili su na svojim službenim web stranicama, ali i na društvenim mrežama, da će tog dana sve ulaznice za filmove biti u iznosu od samo 2 eura i 50 centi!

Ovo su zaista divne vijesti za zaključiti ljetne praznike uz dozu opuštanja, ali i štednje, s obzirom na to da se ova akcijska cijena podosta razlikuje u odnosu na regularne, pogotovo zato jer će ove cijene vrijediti za apsolutno sve filmove koji će se prikazivati tog dana.

No, ima nekoliko stvari na koje morate pripaziti kako bi vam se akcija zaista mogla obračunati. Jedna od njih je da ova pogodnost vrijedi samo za 2D i 3D prikaze, Love Box, VIP sjedala, VIP Relax sjedala, Royal Beds, dužinu filma, Extreme i Botique uslugu, ali ne i za 4DX. Taj dodatak se naplaćuje dodatno u iznosu od 3 eura i 90 centi na navedenu akcijsku cijenu od 2 eura i 90 centi.

Nadalje, naplaćuje se dodatno i Kids dvorana u iznosu od 1 euro i 80 centi na osnovnu akcijsku cijenu. Osim toga, akcijske ponude ne vrijede za Gold Class. No, ono što je odlično je da vrijedi i za Cinestar IMAX i Kaptol Botique Cinema!

Još vijesti