V.F. u Vijesti

Izabrala drukčiji put: Eminemova najstarija kćer se zaposlila u salonu za ljepotu

Kažu da ima odličan odnos s mušterijama.

25. rujna 2023 12:31
Eminemova kćer Alaina

Eminemova kćer Alaina Foto: alainamariescott; Instagram/Screenshot

Vjerojatno su mnogi od nas barem jednom poželjeli da su slavni i da si mogu priuštiti sve što požele. Studenti i nisu baš najimućnija populacija. Uglavnom se nekako krpamo. Nešto si zaradimo sami, neke troškove nam pokrije stipendija, a pripomognu nam i roditelji.

Možda će te ova priča malo utješiti. Iako ima slavnog i uspješnog oca, Alaina Scott se zaposlila u salonu za ljepotu gdje radi puno radno vrijeme, piše Page Six.

Eminemova najstarija kći, Alaina Scott, radi kao estetičarka u frizerskom salonu i toplicama u blizini svoje kuće u Rochester Hillsu, Mich. Američki Sun dobio je u subotu fotografije reperove kćeri na poslu prošlog tjedna kako veselo razgovara s mušterijama.

Alaina (30) je nosila ležernu trenirku dugih rukava krem boje i crne hlače dok je fotografirana kako napušta radno mjesto nakon posla. Izvor je rekao da ona ima „odličan odnos“ s kupcima.

Eminem je Alainu posvojio kad je bila dijete, a ona svoj dnevni posao drži podalje od društvenih mreža.

Nedavno se i udala

Umjesto toga, često objavljuje fotografije sa svojih avantura u inozemstvu. Skromna Alaina je diplomirala na Sveučilištu u Oaklandu i stekla diplomu iz komunikacijskih znanosti.

Alaina se u lipnju udala za zaručnika Matta Moellera pred 125 njihovih najbližih prijatelja i obitelji, uključujući i njezinog slavnog oca.

„U ovom životu i u sljedećem, moja će duša uvijek pronaći tvoju“, napisala uz fotografije sa vjenčanja 9. lipnja u Detroitu, a iako se šuškalo kako Eminem nije došao na vjenčanje, pokazalo se da ju je on zapravo otpratio do oltara.

„Nije to propustio“, rekla je kasnije za People, dodavši: „Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez mog tate. Blagoslovljena sam.“

Slavni reper je Alainu posvojio još 2002. godine, a njezina biološka majka je sestra blizanka Eminemove bivše supruge. Eminem je preuzeo brigu nad Alainom jer je njezina biološka majka imala problema s ovisnostima.

Izvor: Page Six

Još vijesti