V.F. u Nakon predavanja

„Košarica“ koju trebaš na svom mobitelu! Aplikacija uz koju nećeš propustiti nijednu akciju u dućanima

Samo jeftino dolazi u obzir.

5. Siječnja 2023 11:18
Polica s artiklima u trgovini

Polica s artiklima u trgovini Foto: Squirrel_photos via Pixabay

Svaki student je osoba od akcije: redovito prati sniženja i akcije i kupuje samo najjeftinije proizvode. Ne zato što želimo, nego zato što moramo.

Stipe Stagličić iz Zadra i njegov Smart Solutions predstavili su novu mobilnu aplikaciju „Košarica“ koja nudi pregled trenutnih akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima na području Hrvatske, prenosi 057.info.

Budimo iskreni, kad se spomene sniženje ili akcija, studenti ne mogu ostati ravnodušni.

Savršena za uštedu vremena i novca

„Sigurno ste se i vi barem jednom našli u situaciji da ste bili u potrazi za najboljom cijenom. Možda ste u trgovini i prošli pored nečeg što vam se svidjelo, ali niste bili sigurni je li to doista dobra ponuda. Zato smo razvili aplikaciju ‛Košarica’ koja vam omogućuje pregled akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj. Ne morate više pregledavati papirnate kataloge ili surfati različitim web stranicama, sve što vam treba je jedan klik daleko“, rekao je Stagličić te dodao da je „Košarica“ savršeni alat za uštedu vremena i novca.

Ova je aplikacija prilagođena potrebama korisnika te im omogućuje brzo i jednostavno pronalaženje onoga što im treba te kreiranje popisa za kupnju po pojedinom trgovačkom lancu. Također, kupcima bi trebala olakšati i prijelazni period s kune na euro.

„Cijene možete vidjeti izražene u eurima kao i u kunama kako bi se lakše prilagodili na novo iskazivanje istih, a imamo i praktični konverter valute koji će vam zasigurno biti koristan u narednim tjednima“, rekli su iz tvrtke Smart Solutions.

Aplikacija je razvijena za Android mobilne uređaje i može se preuzeti u Google Play trgovini, a u budućnosti će biti dostupna i za iOS uređaje. Korisnici u aplikaciji mogu vidjeti ponude iz sljedećih trgovina: Kaufland, Konzum, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine, DM, Roto svijet pića uz opasku autora aplikacije da će ovu listu trgovina dodatno osvježavati i nadopunjavati.

izvor: 057.info.hr

Još vijesti