P.S. u Vijesti

Počnite planirati sljedeće putovanje: Ryanair nudi popuste na mnoge letove iz Hrvatske

Obožavateljima putovanja ovo su vjerojatno najljepše vijesti.

2. Siječnja 2024 15:48
Ryanair

Ryanair Foto: Canva

Jeftina aviokompanija Ryanair objavljuje pogodnosti kojim će pravim „putoholičarima“ zasigurno uljepšati početak 2024. godine. Vjerojatno nema ljepšeg početka godine znajući da Ryanair daje čak 20 posto popusta na sve letove od danas pa sve do 15. ožujka ove godine.

Ovu radosnu vijest objavili su na svojem Instagram profilu, a obavijest stoji i na njihovim službenim stranicama. Da bi popust vrijedio i da biste zaista mogli otputovati u drugu državu za svega 30 eura, bitno je da let, kao i putovanje organizirate čim prije, kako ne biste premašili rok nakon čega popusti više ne vrijede.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryanair_European_Airline (@ryanair)

Neki od letova, sa sniženim cijenama, već su objavljeni na njihovim službenim web stranicama. Tako možete letjeti iz Zagreba za grad Karlsruhe za svega 28,99 eura. Osim toga, iz Zagreba se leti za Dusseldorf za cijenu od 33,99 eura. Veća ponuda letova i gradova nudi se iz Zadra. Tako iz Dalmacije možete letjeti za Marseille, Nuremberg, Paris, Bordeaux, Memmingen, Munster i mnoge druge.

Ono što je bitno za naglasiti jest da su svi navedeni gradovi, odnosno relacije letenja iz Zagreba i Zadra, na popustu, a točnije cijene možete provjeriti ovdje.

Još vijesti