Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kad ne želiš cimera pa spavaš na balkonu: Studenti ispričali najbizarnije scene iz studentskih domova

MojFaks | Laganini, 22.11.2017.Kad ne želiš cimera pa spavaš na balkonu: Studenti ispričali najbizarnije scene iz studentskih domova

Budući da u studentskim domovima živi puno osoba, ondje se svašta može i vidjeti. Nerijetko se na Facebook grupama domaćih studentskih domova mogu vidjeti grozne fotke izmeta u tuš kabini, ali neke priče zaista graniče sa zdravom pameću.

U studentskom domu se ne bi trebali potpuno ponašati kao kod kuće, a sudeći po pričama nekih studenata, pojedini ljudi se ondje ponašaju kao da su na divljem zapadu. Surfajući internetom pronašli smo svjedočanstava sadašnjih i budućih studenata koji su ispričali najbizarnije priče iz studentskih domova.

Odnosno, prepričali su situacije kojima su svjedočili ili za njih čuli od prijatelja te se nakon njih pitali WTF? Ovo su neke od tih priča, a neke su zaista nevjerojatno lude:

"Moja cura je imala cimericu u domu koja je svaku večer masturbirala. I bila je glasna. Ne znam kako joj nije bilo neugodno."


"Jedan lik se preselio na naš kat jer je imao cimera koji je obavljao veliku i malu nuždu u kutevima sobe. Užas!"


"Na jednom katu u domu su bili dečki, a na drugom cure. Tako je jedna cura za rođendan od svojih šaljivih frendova dobila na poklon dildo. Netko od dečki je ukrao taj dildo i onda su se po hodniku mlatili njime."
"Pijana cura je usred noći išla 'surfati' niz stepenice na dasci na peglanje. Oni koji su to vidjeli kažu da se jako razbila i k tome joj je ispala sisa."


"Dečko u domu se pomokrio po krpi, stavio ju van na 'sušenje' dok je bila zima. Kada se krpa jako stvrdnula od hladnoće stavio ju je pod cimerov krevet. Grozno."


"Bio je lik u domu koji je htio biti sam u sobi, ali to naravno nije bilo moguće. Kako bi si ostvario tu želju živio je u šatoru na balkonu, a sve stvari itd. su mu bile u sobi.""Jednom mom prijatelju smo u dom pozvali striptizetu. Najgore od svega je to što je lik zapravo djevac, točnije, tada se još nije ni poljubio s curom, a striptizeta ga je totalno 'zajašila' dok on jadničak nije znao gdje bi pogledao."


"Frend i ja smo išli zapaliti pljugu u njegov dom, a kada smo ušli imali smo što vidjeti. Ne sjećam se više zašto i kako se to dogodilo, ali jedna od stanarki doma je ležala na njegovom krevetu u trudovima. Malo sam se ušokirao."


"Cimer i ja smo taman uzeli gljive kada nam je uletjela redovna kontrola u domu. Bio je to loš trip. Jako loš trip.""Jedne večeri pijani dečko u domu je samo upao u sobu meni i cimeru. Pričao je na mobitel i uopće se nije obazirao na nas. Kada smo vidjeli da ga baš briga gdje je rekli smo mu da izađe, a on nam je odgovorio: 'Tiše, vidite da pričam'."


"Na prvoj godini prijatelj se napio i tako pijan pozvao je beskućnika da prespava u sobi. Kada se ujutro probudio nije bilo ni beskućnika, ni X-boxa, ni igara."
Nakon ovih priča, bizarne fotke iz naših domova su zaista mačji kašalj.

...Odlazak u wc i hodanje u gaćama: Studenti otkrili čega su se najviše sramili na početku života u domu...


...'Kao da živim sa ženom u menopauzi': 2 strašne priče o cimerima i savjeti kako da se ne dogode vama...


...'Odgovarali smo kod profe u stanu, imala je prepariranu mačku': Studenti nam otkrili najbizarnije ispitne priče...


Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks


studentski dombizarnobizarne situacijesvjedočanstvaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se